Ημιτελικός MasterChef 2024 - «Σάστισαν» οι παίκτες με την ανακοίνωση των κριτών: «Θα αποχωρήσουν 3»
Media

Ημιτελικός MasterChef 2024 - «Σάστισαν» οι παίκτες με την ανακοίνωση των κριτών: «Θα αποχωρήσουν 3»

MasterChef 2024: Στη Μυτιλήνη έγιναν τα γυρίσματα των Ημιτελικών που μόλις ξεκίνησαν! 

Οι κριτές μαζί με τους έξι φιναλίστ, βρέθηκαν στη Μυτιλήνη και οι κριτές είχαν να ανακοινώσουν το πώς θα κινηθούν τα πράγματα από εδώ και στο εξής και βέβαια μέχρι τον μεγάλο τελικό.

master-exada.jpg

Όπως αποκάλυψε ο Σωτήρης Κοντιζάς, τα γυρίσματα έγιναν στη Σκάλα Λουτρών και πιο συγκεκριμένα στο Ξενοδοχείο Ζαΐρα που μοιάζει πολύ με τον χώρο γυρισμάτων πίσω στην Αθήνα.

Είχε έρθει όμως η στιγμή των ανακοινώσεων από τους κριτές οι οποίοι άφησαν άφωνους τους έξι φιναλίστ καθώς έμαθαν πως από το νησί θα αποχωρήσουν τρεις παίκτες και αμέσως μετά θα έρθει ο τελικός! Τι σημαίνει αυτό για τους τηλεθεατές; Ότι απόψε (4/6) και αύριο (5/6) θα παρακολουθήσουμε δύο ομαδικές δοκιμασίες οι οποίες όμως στην πραγματικότητα θα είναι ατομικές!

master.jpg

Οι κριτές ζήτησαν από τον Ηλία που είναι αρχηγός της νικητήριας ομάδας στην τελευταία δοκιμασία, να επιλέξει έναν παίκτη από τους μπορντό ώστε να είναι ισάριθμες σε άτομα οι μπριγάδες. Όμως, αμέσως μετά, οι αρχηγοί των μπριγάδων δεν θα έχουν πλέον τον τίτλο αφού όλοι γίνονται ίσοι.

Από τις δοκιμασίες, όποιος παίκτης συγκεντρώσει τη χαμηλότερη βαθμολογία, όπως είπαν οι κριτές, αποχωρεί αμέσως από το MasterChef. Όποιος όμως καταφέρει να έχει την υψηλότερη βαθμολογία, πάει αμέσως τελικό!

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved