Μαραντίνης: Αυτά τα δύο πράγματα ψάχνει ο κόσμος για μένα! Tι καήλα είναι αυτή ρε παιδί μου!
Media

Μαραντίνης: Αυτά τα δύο πράγματα ψάχνει ο κόσμος για μένα! Tι καήλα είναι αυτή ρε παιδί μου!

 

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, The 2Night Show και μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή και ανέφερε τι ψάχνει ο κόσμος στο διαδίκτυο για εκείνον.

Αρχικά είπε: «Για να φτάσει πλέον κάτι στα παιδιά μου από την προσωπική μου ζωή, θα πρέπει να είναι κάτι πολύ σοβαρό, που θεωρώ ότι αξίζει να φτάσει. Όλο αυτό μεγεθύνεται. Δεν ξέρω αν έχει έρθει ακόμα αυτή η στιγμή, γιατί εσκεμμένα το έχω αφήσει λίγο εκτός. Προσπαθώ να τακτοποιήσω άλλες εκκρεμότητες που έχουν ανοίξει στη ζωή μου τελευταία. Είναι ένα θέμα περίεργο και δευτερεύον για μένα».

marantinis1.jpg

Και πρόσθεσε: «Για να πάει στο επόμενο βήμα κάτι από την προσωπική μου ζωή, δεν είναι της παρούσης ακόμα για μένα. Το βάρος μου είναι στα παιδιά μου. Δεν έχουμε συνεπιμέλεια, έχω τα παιδιά 3μιση μέρες την εβδομάδα. Είναι η μεταβατική μου φάση που μετά από αυτό πάντα βγαίνει κάτι καλύτερο. Θέλω να είναι όσο πιο ανώδυνο γίνεται για τα παιδιά».

marantinis8.jpg

Και υπογράμμισε: «Κάποια στιγμή γκούγκλαρα το όνομά μου και βλέπω ότι το πρώτο αποτέλεσμα που έβγαζε είναι το διαζύγιό μου και το δεύτερο το ύψος μου, πόσο ύψος έχω. Και λέω: ρε παιδί μου, τι καήλα έχουν με το ύψος μου. Εμένα δεν με νοιάζει, δεν με απασχόλησε ποτέ. Ακόμα και σε μηνύματα όμως αν δεις, όταν θέλουν να γράψουν κάτι αρνητικό για μένα, γράφουν: α τον κοντό».

Χρηστίδου: «Έχω χωρίσει εδώ και πέντε χρόνια, έχουν συμβεί πολλά πράγματα στη ζωή μου από τότε»

Μαραντίνης: Απαντά για τη Χρηστίδου που τραγούδησε κομμάτι του σε story της στο Instagram

Σκορδά για τη Χρηστίδου & το τραγούδι του Μαραντίνη: Αν ήθελε να περάσει ένα μήνυμα, αυτό ήταν...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved