Θοδωρής Μαραντίνης: Η προσωπική ζωή, τα παιδιά & η μεταβατική φάση
Media

Θοδωρής Μαραντίνης: Η προσωπική ζωή, τα παιδιά & η μεταβατική φάση

 Ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, The 2Night Show, και μίλησε για τα δυο παιδιά του, την προσωπική του ζωή και τη μεταβατική φάση που βρίσκεται.

Αρχικά ανέφερε: «Πλέον αυτό που ψάχνω σε έναν άνθρωπο είναι πολύ καλή συνεννόηση και επικοινωνία. Είναι το Α και το Ω για μια σχέση! Έχω χωρίσει εδώ και πέντε χρόνια. Καταρχάς για να φτάσει στα παιδιά μου πρέπει να θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ σοβαρό. Και με τη δουλειά όταν εμφανίζεις κάτι, πρέπει να είσαι σίγουρος γιατί μεγεθύνεται. Λίγο εσκεμμένα και συνειδητά το έχω αφήσει εκτός. Έχουν ανοίξει πολλές εκκρεμότητες στη δουλειά, στην υγεία. Και επειδή δεν θέλω να γίνει με το ζόρι και κάτω υπό λάθος συνθήκες, είναι λίγο δευτερεύον. Ποτέ δεν λέμε ποτέ!»

marantinis1.jpg

Και πρόσθεσε: «Έχω περάσει πολύ όμορφα και έχω περάσει καταπληκτικά με άτομα που μου έδωσαν πολλή αγάπη και ωραίες στιγμές. Το πάει σε άλλο επίπεδο δεν είναι της παρούσης για εμένα η σχέση. Έχω πολλές εκκρεμότητες, έχω τα παιδιά μου πολλές ημέρες, μεγαλώνουν και το βάρος μου το ρίχνω εκεί. Έχω τρία βράδια τα παιδιά! Είναι η μεταβατική μου φάση τώρα. Μέσα από αυτό μπήκε η προτεραιότητα τα παιδιά μου και επειδή είναι η φάση που μεγαλώνουν, να δώσω το βάρος μου εκεί. Μπορεί να ακυρώσω γυρίσματα, δουλειές για να είμαι εκεί στα παιδιά μου. Σε όλα τα παιδιά, ο χωρισμός αφήνει ένα παράπονο. Το θέμα είναι να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο αυτό και στα υπόλοιπα κομμάτια να λάβουν πολλή αγάπη».

marantinis.jpg

Και κατέληξε λέγοντας: «Εγώ ήμουν ο απόλυτος φλώρος στην εφηβεία μου, το απόλυτα καλό παιδί. Ήμουν πολύ συνεργάσιμος. Τελείωσα τρεις ξένες γλώσσες και το σχολείο χωρίς ιδιαίτερο διάβασμα. Έδωσα Πανελλήνιες για να πάρω την αναβολή του στρατού. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα άλλαζα πράγματα. Και προσωπικά και επαγγελματικά».

Διαβάστε επίσης:

Μαραντίνης για Παπουτσάκη: Δεν χρειάζεται να βγάζουμε ιστορίες τέτοιες & να δημιουργούμε εντυπώσεις

Μαραντίνης: Το διαζύγιο και τα δικαστήρια δεν έχουν χαλάσει την καριέρα.Την ψυχή μου έχουν μαυρίσει

Θοδωρής Μαραντίνης: «Νομίζω πως δεν θα ξαναπαντρευόμουν»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved