Το Ναυάγιο - Θοδωρής Κατσαφάδος: «Ο Δημοσθένης θα βρει ένα φοβερό στοιχείο στη δίκη»
Media

Το Ναυάγιο - Θοδωρής Κατσαφάδος: «Ο Δημοσθένης θα βρει ένα φοβερό στοιχείο στη δίκη»

Ο Θόδωρος Κατσαφάδος φέτος πρωταγωνιστεί τηλεοπτικά στο MEGA ως Δημοσθένης Καλλέργης στη δραματική σειρά «Το ναυάγιο».

O αγαπημένος ηθοποιός μιλάει για τον πολύπλοκο και πολύ ενδιαφέρων ρόλο του και μας δίνει πολύτιμες πληροφορίες για τη συνέχεια της σειράς...

Το Ναυάγιο: Ο Δημήτρης χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

Υποδύεστε τον Δημοσθένη Καλλέργη στο «Ναυάγιο». Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

Πρέπει να σας πω πως έχω συνεργαστεί αρκετές φορές τόσο με την εταιρεία παραγωγής του κ. Καραγιάννη όσο και με το MEGA. Είναι το κανάλι που έχω κάνει πολλές και ωραίες σειρές. Μου είχε γίνει και πέρυσι πρόταση, αλλά ήμουν σε άλλο σίριαλ και τώρα που ήμουν ελεύθερος έγινε η πρόταση, διάβασα τα σενάρια και μου άρεσαν πολύ, είδα επεισόδια και μου άρεσαν οι συνάδελφοι, ήταν ωραία η εικόνα, η σκηνοθεσία και με μεγάλη χαρά είπα το «ναι» και δεν μετάνιωσα καθόλου. Είναι μία εξαιρετική δουλειά απ’ όλες τις πλευρές. Και ο ρόλος του Δημοσθένη Καλλέργη είναι πάρα πολύ ωραίος. Και λέω ξανά για τους υπέροχους συναδέλφους. Βεβαίως είναι και κάποιοι της γενιάς μου, που γνωριζόμαστε χρόνια και έχουμε ξαναδουλέψει μαζί, όμως είναι μία πολύ ευχάριστη έκπληξη ότι έχω συναντήσει πολλά νέα παιδιά με πολύ ταλέντο, υπέροχοι ηθοποιοί. Σε δύσκολους ρόλους, σε δύσκολες συνθήκες. Τους καμαρώνω.

Οπότε για εσάς τι είναι το πιο σημαντικό σε μία συνεργασία;

Για μένα το πιο σημαντικό πάντα ήταν -και τώρα πού μεγάλωσα ακόμη περισσότερο- με ποιους συνεργάζομαι. Είτε οι συνάδελφοί μου, είτε το συνεργείο, είτε ο σκηνοθέτης, είτε ο παραγωγός. Και στο θέατρο και στην τηλεόραση, είναι το πρωταρχικό. Θέλω να περνάμε καλά και να έχουμε ωραία συνεργασία. Να είναι ευγενική η συμπεριφορά. Φίλοι δεν χρειάζεται να γινόμαστε πάντα. Δεν κάνουμε αυτή τη δουλειά για να γινόμαστε φίλοι. Αν προκύψουν και φιλίες, είναι πολύ ωραίο βέβαια. Υπάρχουν συνεργασίες που λέω «όχι» γιατί δεν εκτιμώ τα άτομα με τα οποία θα συνεργαστώ, δεν θέλω ταξικούς ανθρώπους. Δεν θέλω ανθρώπους που δεν θα περάσω καλά. Και επειδή είμαι χρόνια σε αυτή τη δουλειά, γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα και έχω μάθει να τα αποφεύγω όσο μπορώ. Καμιά φορά δεν τα καταφέρνω και πολλές φορές αιφνιδιάζομαι δυσάρεστα.

Τι άνθρωπος είναι ο δικηγόρος Καλλέργης;

Ο Δημοσθένης κουβαλάει ένα άσχημο φορτίο, καθώς έχει χάσει το παιδί του και στη συνέχεια έφυγε η γυναίκα του. Αυτά τον έριξαν στο αλκοόλ και συνεχίζει τη δικηγορία κάνοντας λίγα πράγματα μόνο για να βιοπορίζεται και δεν έχει ενδιαφέρον για τη ζωή. Προκύπτει η συνάντηση με τα θύματα του ναυαγίου, θέλει να τους βοηθήσει για ό,τι έπαθαν τόσο άδικα συν του ότι έχει και μία προσωπική διαφορά με τον Παντελίδη. Αυτά τον κάνουν να ξαναγυρίσει στη ζωή.

kallerghs-navagio.jpg

Τι θα δούμε να διαδραματίζεται μέσα στη δικαστική αίθουσα;

Θα αρχίσουν οι καταθέσεις, οι αγορεύσεις των δικηγόρων. Θα δούμε ανθρώπους να αλλάζουν στάση, καθώς ο Παντελίδης με τον Βασιλείου με δόλιους τρόπους τούς αναγκάζουν. Θα γίνει μία μεγάλη πάλη, θα έχει ενδιαφέρον, ήταν δύσκολα γυρίσματα αυτά.

Έχει κάποιον άσο στο μανίκι ο Δημοσθένης;

Έχει, θα βρει ένα φοβερό στοιχείο κάποια στιγμή, που θα είναι η καταδίκη τους.

Θα ανακαλύψει κάτι που δεν το υποψιάζεται κανείς. Θα υπάρξει δικαίωση για τα θύματα;

Θα καταφέρει πολλά πράγματα και το στοιχείο που θα βρει θα γκρεμίσει όλη την υπερασπιστική γραμμή τους.

Θα δούμε την προσωπική του ιστορία να απλώνεται περισσότερο;

Αυτό που θα δούμε είναι ότι αποφασίζει να ασχοληθεί ξανά σοβαρά με τη δικηγορία και μετά το ναυάγιο θα ασχοληθεί με ένα ακόμη σοβαρό θέμα που θίγεται και είναι το εμπόριο βρεφών.

Τι να περιμένουν να δουν οι τηλεθεατές στα επόμενα επεισόδια;

Θα βλέπουν πολύ δικαστήριο και το πώς αμφιταλαντεύονται οι ήρωες σε ποια πλευρά πρέπει να πάνε, θα δούμε ήρωες να θυσιάζουν την προσωπική τους ζωή και ασφάλεια για να υπερασπιστούν τα θύματα αλλά και το αντίθετο.

Την ιστορία της Φαλκονέρας την ξέρατε;

Βέβαια, ήμουν μαθητής τότε και θυμάμαι το τραγικό αυτό γεγονός. Στην ουσία υποδύεστε τον άνθρωπο που υπερασπίζεται τα θύματα του τραγικού ναυαγίου.

Το γεγονός πως το σενάριο βασίζεται σε πραγματικό γεγονότα σάς γεμίζει με περισσότερη ευθύνη για την απόδοση του ρόλου;

Βεβαίως. Όταν ασχολούμαστε με πραγματικά γεγονότα, έχουμε μεγάλη ευθύνη και χρειάζεται πολλή προσοχή. Το έχω ζήσει πολύ έντονα και στις σειρές του Πάνου Κοκκινόπουλου αυτό, ο οποίος προσέγγιζε τις πραγματικές ιστορίες με μεγάλη προσοχή όπως κι εμείς.

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved