Διάφανη αγάπη: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που έκλεισαν στο καστ της νέας σειράς του Αlpha
Media

Διάφανη αγάπη: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που έκλεισαν στο καστ της νέας σειράς του Αlpha

Ο Alpha ετοιμάζει για την προσεχή σεζόν ένα νέο, πολλά υποσχόμενο σίριαλ, με τίτλο «Διάφανη αγάπη», το οποίο αναμένεται να αρχίσει να μεταδίδεται τον Οκτώβριο με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη.

Πρόκειται για μία αστυνομική σειρά που βασίζεται στην ιταλική «La Porta Rossa» καιτη διασκευή του σεναρίου έχουν αναλάβει ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή. Ο Σπάρος Ρασιδάκης υπογράφει τη σκηνοθεσία, ενώ η παραγωγή είναιτης Prima Visione του Διονύση Παναγιωτάκη.

Διάφανη αγάπη: Η νέα σειρά του Alpha έχει μεταφυσικά στοιχεία

psarras.nikos_1533229399_1837183815233867686_3595553734.jpg

Tα πρώτα ονόματα που έκλεισαν και θα βρίσκονται στο καστ μαζί με τον Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη είναι η Χαρά-Μάτα Γιαννάτου, ο Νίκος Ψαρράς, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, η Άννα Μάσχα, ο Μιχάλης Σαράντης, ο Γιώργος Νούσης, η Μέγκι Σούλι και η Θεόβη Στύλλου.

Η υπόθεση αφορά έναν αστυνομικό, ο οποίος σκοτώνεται, αλλά παραμένει στη Γη ως αόρατος ντετέκτιβ για να βρει τον φονιά του και να σώσει τη γυναίκα του, που κινδυνεύει. Συνολικό, το σίριαλ αποτελείται από 32 επεισόδια, τα οποία θα προβάλλονται δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Τέλος, σημειώνεται ότι τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν στις αρχές καλοκαιριού, αφού πρώτα ολοκληρωθεί όλο το πρωταγωνιστικό καστ.

Πηγή: My TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved