Παράδεισος: Αμαλία και Ντίνος σχεδιάζουν να το «σκάσουν» κρυφά από όλους
Media

Παράδεισος: Αμαλία και Ντίνος σχεδιάζουν να το «σκάσουν» κρυφά από όλους

Παράδεισος: Ο Μάρκος προτείνει στην Πιπίτσα να είναι ξανά μαζί, παράλληλα, η Αμαλία και ο Ντίνος σχεδιάζουν να φύγουν κρυφά απ' όλους στη Βαρκελώνη.

Όμως η Μιράντα ανακαλύπτει το ψέμα της κόρης της. Από την άλλη, ο Πάρης και η Γεωργία μαθαίνουν πως περιμένουν παιδί. Η Αμαλία συζητά με τη Μιράντα προσπαθώντας να αποφασίσει τι θα κάνει με τη ζωή της από εδώ και στο εξής.

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Σίμος καταρρέει από την προδοσία της Βικτώριας

paradeisos-amalia-kai-simos-(1).jpg

Μάλιστα, η πρώτη τής εξομολογείται πως σκέφτεται να φύγει για λίγο διάστημα στο εξωτερικό προκειμένου να βρει ξανά τον εαυτό της και να ξεχάσει όλα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα. Όπως είναι φυσικό, η μητέρα της επικροτεί την απόφασή της, αφού το μόνο που θέλει είναι την ευτυχία της Αμαλίας. Από την άλλη, ο Βύρωνος ζητάει την άδεια από τη Σύρμω για να κάνει επίσημη πρόταση γάμου στη Ζαχαρούλα.

O-Paradeisos-twn-kyriwn.jpg

Την ίδια στιγμή, η Πιπίτσα βγαίνει για φαγητό με τον Μάρκο. Τότε εκείνος τής προτείνει να κάνουν άλλη μία προσπάθεια για να είναι μαζί. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Σίμος προσπαθεί να σωθεί με όποιον τρόπο μπορεί από τη δύσκολη θέση που έχει βρεθεί. Όμως άλλο ένα «χτύπημα» που δέχεται τον κλονίζει ακόμη περισσότερο...

Συγκεκριμένα, ο νεαρός είναι έτοιμος να καταρρεύσει όταν τον επισκέπτεται ο Λεβί στη φυλακή για να τον αποχαιρετήσει! Ακόμη, ο τελευταίος τού αποκαλύπτει και άλλα πράγματα για το παρελθόν, τα οποία ο Σίμος αγνοούσε

Πηγή mytv

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Σίμος καταρρέει από την προδοσία της Βικτώριας

Ο Παράδεισος των κυριών: Η Δωροθέα ανακοινώνει στον Σίμο πως του έγραψε το πατρικό της σπίτι

Ο Παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία ζητά από τον Ντίνο να φύγουν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved