Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Όσα αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές
Media

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Όσα αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day τρύπωσε στα γυρίσματα της νέας πολυαναμενόμενης σειράς «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» μιας παρωδίας όλων των δραματικών σειρών που αγαπήθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό.

Ας δούμε τι αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές:

Καίτη Κωνσταντίνου

arxeio-lhpshs-(2).jpg

«Μόνο κατάρα δεν είναι αυτή σειρά. Ευχή είναι, μια πολύ καλή ευχή για μένα και όλους που δουλεύουμε εδώ αλλά και για τον κόσμο που θα δει τη σειρά. Είναι μια σάτιρα κάποιων σοβαρών σειρών κι εγώ κάνω την κρητικιά Αλέξις Βροντάκη που έχει μια μεγάλη βεντέτα με τη Μυρσίνη Φορτουνάκη. Είναι κι η ατμόσφαιρα καλή, δεν είναι ηλεκτρισμένη. Είναι πολύ αστεία σειρά, νομίζω έχουμε καιρό να δούμε τόσα αστεία πράγματα».

Χρύσα Ρώπα

arxeio-lhpshs.jpg

«Πρώτη φορά δουλεύω με τον Μιχάλη σαν σκηνοθέτη αλλά και το δίδυμο Μιχάλη-Θανάση. Μου φαίνεται απίστευτο αλλά το σοκ εγώ το έπαθα από την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε στη φωτογράφιση, υπήρχε τρομερή οργάνωση. Είναι κάτι που εισπράττει ο ηθοποιός ως αξιοπρεπή αντιμετώπιση. Είναι ονειρεμένες οι συνθήκες. Είμαστε δυο αντίπαλες οικογένειες οι Φορτουνάκηδες και οι Βροντάκηδες. Εμείς είμαστε οι Φορτουνάκηδες, για “σασμό” δεν το βλέπω».

Η «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» - Όλες οι λεπτομέρειες της νέας σπαρταριστής κωμωδίας

Βάσω Γουλιελμάκη

arxeio-lhpshs-(1).jpg

«Η χήρα Γίτσα Φορτουνάκη-Βροντάκη, είναι μια εύθυμη χήρα μέσα-έξω. Άλλα δείχνει και άλλα κάνει. Έχει παντρευτεί και από δω και από κει, και παίζει και από δω και από κει. Είναι μια εβδομαδιαία σειρά και θα ανυπομονείτε να μας δείτε μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Στη ζωή μου δεν είμαι κοκέτα, στη σειρά είμαι. Είναι ευλογία να κάνεις τέτοια γυρίσματα».

Μαίρη Σαουσοπούλου

arxeio-lhpshs-(4).jpg

«Περνάμε υπέροχα εδώ. Κάνω την Χάιδω Βροντάκη, μια γιαγιά ανοιακή που δε θυμάται καν σε ποια οικογένεια ανήκει. Είναι δύο κρητικές οικογένειες που έχουν προαιώνια έχθρα. Ποιοι είναι οι εχθροί μου; Κάθε φορά τους μπερδεύω».

Ίρις Πανταζάρα

arxeio-lhpshs-(3).jpg

«Υποδύομαι την αδελφή Κατσιμίχα. Όλες οι μοναχές είμαστε με φούξια, με πολύ ιδιαίτερα ονόματα, με ιδιαίτερο ταπεραμέντο η καθεμιά. Είμαι η πιο τσαχπίνα και χαριτωμένη, γλυκιά και αθώα, κρυφά ερωτευμένη, αλλά δεν ξέρουμε βέβαια αν είναι όλα αυτά που δείχνει. Η πρόταση έγινε από τον Μιχάλη και ήταν ένα δώρο. Είναι ευλογία να δουλεύεις με τον Μιχάλη και τον Θανάση, νιώθω πάρα πολύ τυχερή».

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ εδώ:

«Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» με ένα all-star cast ηθοποιών, ξεκαρδιστικές ατάκες και 14 πρωτότυπα τραγούδια με τις υπογραφές των Γιώργου Θεοφάνους και Αφροδίτης Μάνου, διανθισμένα με φαντασμαγορικές, δαλιανιδικές χορογραφίες, έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha, για να διαλευκάνει αν όντως το “Τζέλα Δ”… είχε φουγάρα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved