Θεοδωροπούλου-Ταχτσίδης: Ο έρωτας στη Βερόνα, ο πριγκιπικός γάμος, τα παιδιά και ο δύσκολος χωρισμός
Showbiz

Θεοδωροπούλου-Ταχτσίδης: Ο έρωτας στη Βερόνα, ο πριγκιπικός γάμος, τα παιδιά και ο δύσκολος χωρισμός

Ένας μεγάλος έρωτας που έφερε έναν παραμυθένιο γάμο και τρία παιδιά, κατέληξε σε έναν πολύ δύσκολο χωρισμό για την Ζέτα Θεοδωροπούλου και τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι από το 2016, όμως απόψε, η παίκτρια του My style rocks έκανε μια ανάρτηση - κόλαφο για τον πρώην πλέον σύζυγό της, αποκαλύπτοντας πως είχε παράλληλη σχέση και την κορόϊδευε.

Δείτε εδώ την ανάρτηση - κόλαφο: Κόλαφος η Θεοδωροπούλου κατά του Ταχτσίδη: «Διατηρεί παράλληλη σχέση, με έβγαζε τρελή. Και...»

Η γνωστή και ως κουνελομάνα, συμμετέχει φέτος στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ και είναι πολύ άνετη με τον φακό καθώς για χρόνια συμμετείχε στο πάνελ της εκπομπής του Αλέξανδρου Πετρίδη.

Αρκετές φορές όμως φέτος την είδαμε με πεσμένη διάθεση καθώς όπως αποδείχτηκε, βίωνε μια πολύ δύσκολη περίοδο στα προσωπικά της.

lady_theo17_1704447401_3273464523509655260_216506092.jpg

«Είχε επιμονή και ήρθε αναπάντεχα. Μετά πήγα εγώ ένα ταξίδι αναψυχής στην Ιταλία στη Βερόνα. Ήρθε με πήρε από το αεροδρόμιο και εκεί άρχισαν όλα. Με ένα φιλί κάτω από μια ομπρέλα όταν άρχισε να βρέχει τον ερωτεύτηκα. Όταν ήταν εδώ στην Αθήνα και τον έβλεπα έξω, 1.97 ο άντρας μου, ποδάρες, σώμα αθλητικό, για εμένα ήταν άλλος ένας που μπαίνει σε ένα μαγαζί με ωραίο ντύσιμο, ωραίο αμάξι.

Όταν είδα την απλότητά του στο αεροδρόμιο που ήρθε με τη φόρμα και την μπλούζα και είδα την ψυχή του, το χαμόγελό του, αναγνώρισα πως είναι και όχι πώς φαίνεται. Τον ερωτεύτηκα κάτω από μία ομπρέλα στη βροχή. Η ομπρέλα δεν ήταν δική μας, μάς συνόδευσε ο παρκαδόρος για να πάμε στο αμάξι. Ήταν Οκτώβρης. Τέλος Δεκεμβρίου ήμουν έγκυος. Μέσα σε έναν χρόνο τον γνώρισα, έμεινα έγκυος, γέννησα, παντρευτήκαμε, έγιναν όλα!», δήλωσε η ίδια πριν από λίγο καιρό μέσα στο παιχνίδι.

Ο πριγκιπικός γάμος στο Ναύπλιο και οι βαφτίσεις των παιδιών

Το Ναύπλιο επέλεξαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης τον Ιούνιο του 2016, καθώς είναι και ο τόπος καταγωγής του γνωστού ποδοσφαιριστή. Αμέσως μετά πραγματοποίησαν και τη βάφτιση της κόρης τους, που πήρε το όνομα Αφροδίτη. Μετά τον γάμο τους πήγαν ταξίδι του μέλιτος στο Μπαλί.

Αποκλειστικό - Γάμος και βάφτιση μαζί αυτό το Σάββατο 8 Ιουνίου - Ποιος τραγουδιστής ντύνεται γαμπρός;

«Μετά τον παραμυθένιο γάμο και την πριγκιπική βάφτιση της μυρωμένης Αφροδίτης μας, έζησα τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μου στο μαγευτικό και εξωτικό Μπαλί», είχε γράψει η Ζέτα Θεοδωροπούλου στα social media.

32d3167e2e720ffa595583df35d14cc4.jpg


Την Κυριακή 9 Ιουνίου του 2019 βάφτισαν τον 11 μηνών τότε γιο τους, στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου. Μάλιστα τότε η Ζέτα ήταν έγκυος στο τρίτο τους παιδί. Ο μικρός πήρε το όνομα Κωνσταντίνος με παρόντες συγγενείς και φίλου του ζευγαριού.

Το Σάββατο 12/6/21, το ζευγάρι βάφτισε τον μικρότερο γιο του, ο οποίος πήρε το όνομα Βασίλειος. Η βάφτιση έγινε παρουσία στενών φίλων και συγγενών, σ’ ένα εξωκλήσι κοντά στη θάλασσα.

Διαβάστε επίσης:

Ζέτα Θεοδωροπούλου – Ταχτσίδη: Το My Style Rocks & η επιθυμία να αποκτήσει τέταρτο παιδί

My Style Rocks: H έντονη διαφωνία και τα δάκρυα της Ζέτας Θεοδωροπούλου-«Δεν ήθελα να μου συμβεί»

Θεοδωροπούλου –Ταχτσίδης: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές τους στη Σαντορίνη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved