MasterChef 2024: Αυτή είναι η τελική τριάδα - Ποιοι αποχώρησαν μια ανάσα πριν το φινάλε;
Media

MasterChef 2024: Αυτή είναι η τελική τριάδα - Ποιοι αποχώρησαν μια ανάσα πριν το φινάλε;

MasterChef 2024: Έξω από την ιστορική οικία Αλεπουδέλλη, στην οποία διέμεναν σημαντικοί Έλληνες ποιητές και πολιτικοί, μεταξύ των οποίων ο Οδυσσέας Ελύτης και ο Ελευθέριος Βενιζέλος, έλαβε χώρα η δεύτερη φάση του Ημιτελικού και το επεισόδιο προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 5/6.

Με βάση τα πιάτα που δοκίμασαν, οι κριτές αποφάσισαν πως την είσοδό τους στην κορυφαία τριάδα του φετινού MasterChef, κερδίζουν τα μέλη της γκρι μπριγάδας, τα οποία ήταν οι: Χριστίνα Χριστοφή και Ηλίας Παναγιώτου.

«Η καλύτερη προσπάθεια στο στάδιο καλωσορίσματος που ήταν αυτό που έκρινε και το τελικό αποτέλεσμα και η μπριγάδα με την οποία θα ταξιδέψουμε παρέα στην επιστροφή είναι οι γκρι», είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Οι δύο παίκτες θα μονομαχήσουν μαγειρικά στην τρίτη και τελευταία φάση του Ημιτελικού, από την οποία θα προκύψει ο δεύτερος φιναλίστ, που στον μεγάλο τελικό θα αντιμετωπίσει τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο, διεκδικώντας τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Για τους ηττημένους της γκρι μπριγάδας, Νίκο Κυψίδη και Σοφοκλή Πούλη, το ταξίδι τους στον διαγωνισμό μαγειρικής, τελείωσε.

MasterChef 2024: Τα περιθώρια στενεύουν - Οι δύο αποχωρήσεις που θα σχηματίσουν την τελική τριάδα

masterchef.jpg

«Φεύγω γεμάτος γνώσεις και αναμνήσεις. Γνώρισα υπέροχους ανθρώπους. Θα μείνει χαραγμένο στην καρδιά μου όλο το ταξίδι», δήλωσε ο Σοφοκλής που πήρε την πέμπτη θέση.

«Χαίρομαι που ξαναμπήκα και το έζησα μέχρι τέλους. Σκέφτομαι την οικογένειά μου θέλω να πάω και να τους συναντήσω. Μου άρεσαν αυτά που μαγειρέψαμε με τον Σοφοκλή, αλλά δυστυχώς το μυαλό μου ήταν στα παιδιά μου και πιστεύω ότι το MasterChef κερδίζει όποιος έχει το πιο καθαρό μυαλό», είπε με τη σειρά του ο Νίκος που βγήκε τέταρτος.

Δείτε το απόσπασμα από το MasterChef 2024:

Διαβάστε επίσης:

MasterChef 2024: Η αποψινή αποχώρηση έκανε το Twitter να στήσει πάρτι-«Τι χαρές είναι αυτές σήμερα;»

MasterChef 2024: Ο παίκτης που αποχώρησε και η εξάδα που μπαίνει στην τελική ευθεία!

MasterChef 2024: «Θα σου 'λεγα τι θα πάρεις, αλλά έχε χάρη που είμαστε στην τηλεόραση»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved