Μαρία Αντωνά: Απαντά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Λιάγκα – «Περνάμε όμορφα»
Showbiz

Μαρία Αντωνά: Απαντά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Λιάγκα – «Περνάμε όμορφα»

Τι τρέχει ανάμεσα στην Μαρία Αντωνά και τον Γιώργο Λιάγκα;

Ο Γιώργος Λιάγκας μέχρι στιγμής δεν έχει πει τίποτα μέσα από το Πρωινό για την προσωπική του ζωή, ενώ η κάμερα του Πρωινού Σουσού τσάκωσε την Μαρία Αντωνά και τη ρώτησε για τη σχέση της με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ!

Νέα σχέση για την Μαρία Αντωνά; «Αν είναι αυτός που ακούγεται, είναι ελεύθερος»

Photo-shared-by-MARIA-ANTONA-on-May-29-2024-tagging-@leanna_markoglou-@shoessante-and-@giannistsianakas.-May-be-an-image-of-1-person..jpg

Αρχικά είπε: «Είμαι μια χαρά, πολύ όμορφα, πολύ ευχάριστα. Ετοιμάζω τις καλοκαιρινές μου διακοπές, προς το παρόν όμως, δουλίτσες. Τι θέλεις να απαντήσω για τα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή; Εσύ δεν είπες ότι φαίνομαι καλά και πολύ ανανεωμένη; Αυτό έχει να κάνει με τον εσωτερικό κόσμο ενός ανθρώπου.»

Και πρόσθεσε: «Είμαι καλά, περνάω μια χαρά, απολαμβάνω τη ζωή, απολαμβάνω… Φιλάκια»!

Photo-shared-by-MARIA-ANTONA-on-March-12-2024-tagging-@marthamyzali-@peggy_chaidemenatou-and-@papamaria1900.-May-be-an-image-of-1-person..jpg

Και λίγο πριν αποχωρήσει, ο δημοσιογράφος τη ρώτησε ευθέως για τον Γιώργο Λιάγκα και είπε: «Όπως είδατε, είμαστε φίλοι και περνάμε όμορφα. Μέχρι εκεί. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Δεν είναι όμορφο».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved