Ναυάγιο – Μαρία Ζορμπά: To spoiler για την ηρωίδα της μετά τις αποκαλύψεις
Media

Ναυάγιο – Μαρία Ζορμπά: To spoiler για την ηρωίδα της μετά τις αποκαλύψεις

Ναυάγιο: Η Μαρία Ζορμπά, λίγο πριν το φινάλε της καθηλωτικής σειράς μιλά για τα επεισόδια που έρχονται

Ο Δημήτρης θα συγχωρήσει τη Μαρία;

«Δεν μας ενδιαφέρει και τόσο αν ο Δημήτρης θα συγχωρήσει τη Μαρία, ούτε και τη Μαρία την ενδιαφέρει αυτό. Αυτό που τη νοιάζει πολύ είναι να τη συγχωρέσουν τα παιδιά της και να είναι ευτυχισμένα».

Μαρία Ζορμπά: «Οι αποκαλύψεις θα φέρουν μεγάλες ανατροπές στο Ναυάγιο»

navagio-(1).jpg

Υπάρχει περίπτωση να τη συλλάβουν; Έχει ήδη γραφτεί πως η ηρωίδα σας παραδίνεται!

«Υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτό. Αρχικά η Λίνα θα κάνει μια δική της διαχείριση θέλοντας να σώσει τη μητέρα του άντρα που αγαπάει, θα θυσιαστεί για τον Μάκη λέγοντας στον πατέρα της πως θέλει να παντρευτεί τον Οθωνα, αρκεί εκείνος να μη μιλήσει για τη Μαρία στην αστυνομία. Ομως η Μαρία το μαθαίνει και ετοιμάζεται να πάει να παραδοθεί γιατί δεν αντέχει την αδικία. Από εκεί και πέρα... κάντε υπομονή και θα μάθετε τη συνέχεια. Κρατήστε μόνο πως θα υπάρχει μια θετική εξέλιξη για τους ήρωες της συγκεκριμένης ιστόρισε. Αυτοί που πρέπει να τιμωρηθούν, θα τιμωρηθούν».

Η Θοδώρα, μετά από όλα αυτά, μαθαίνει πως βιολογικός της πατέρας είναι το πρώην αφεντικό της;

«Νομίζω πως εκείνος της το λέει και τη σοκάρει. Είναι μία από τις μεγάλες αποκαλύψεις της σειράς και κάτι σοκαριστικό για τη Θοδώρα που θα διαχειριστεί με θυμό αρχικά, ειδικά προς τη μητέρα της. Δεν θα μπορεί να καταλάβει τον λόγο που της κρατήθηκε αυτό το μυστικό τόσα χρόνια. Και η αλήθεια είναι πως η ζωή τα έφερε αλλιώς. Ο γιος της ερωτεύτηκε την κόρη του και ο άντρας της ζήτησε δάνειο από τον Δημήτρη, χωρίς η ηρωίδα μου να το ξέρει. Ετσι, η οικογένεια του Δημήτρη μπήκε στη ζωή μας μετά από τόσα χρόνια χωρίς να το επιλέξει η ίδια».

maria-zorba.jpg

Το κοινό πάντως περίμενε πως επειδή η Μαρία και ο Δημήτρης κάποια στιγμή αγαπήθηκαν πολύ, θα είχαν αν μη τι άλλο αξιοπρεπείς σχέσεις. Τουλάχιστον φιλικές.

«Θα δούμε τι θα συμβεί στο τέλος. Ισως και να σταματήσει η μεταξύ τους σύγκρουση».

Ήρεμη και ήσυχη, όπως τη γνωρίσαμε, θα τη δούμε ξανά τη Μαρία;

«Στο τελευταίο επεισόδιο, όπου όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει. Ενδιάμεσα βέβαια υπάρχει το δικαστήριο, οι καταθέσει, άνθρωποι εκεί έρχονται κοντά, κάποιοι άλλοι όμως απομακρύνονται. Αυτό που θα φανεί πάντως είναι πως η συγκεκριμένη οικογένεια είχε πολύ βαθιές βάσεις, αρχές και αγάπη, θα το δούμε και στα επόμενα επεισόδια όπου η Μαρία θα λειτουργεί με γνώμονα το καλό των παιδιών της».

Πηγή tv24

Μαρία Ζορμπά: Αποκαλύπτει ποιες ήταν οι πιο δυσκολες σκηνές στο Ναυάγιο

Το ναυάγιο: Η δίκη αρχίζει! Η Ειρήνη καταθέτει κατά του Ιπποκράτη & τον εγκαταλείπει - Η μεγάλη οργή

Το Ναυάγιο: Η Βάσω περιμένει εναγωνίως τον Άγγελο για τον αρραβώνα, όμως εμφανίζεται ο...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved