Media

Παρουσιαστής του BBC αγνοείται στη Σύμη

Θρίλερ στη Σύμη: Αγνοείται παρουσιαστής του BBC

Η σύζυγός του, η Clare Bailey, σήμανε συναγερμό αφού δεν επέστρεψε μέχρι τις 19:30 και οι τοπικές αρχές άρχισαν τις έρευνες, αλλά μέχρι στιγμής παραμένουν άκαρπες οι έρευνες.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι τοπικές αρχές του νησιού έχουν σηκώσει drone πάνω από την περιοχή που εξαφανίστηκε ο παρουσιαστής.

Η αστυνομία φοβάται ότι ο 67χρονος μπορεί να «έπεσε από ύψος» αφού ξεκίνησε πεζοπορία κατά μήκος της παραλίας του Αγίου Νικολάου στη 1.30 το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμμωνα με ξένο μέσο η εκπρόσωπος της αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου ανέφερε «Βρισκόταν στην παραλία της Αγ. Νικόλα με ένα άλλο ζευγάρι όταν αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι του στην περιοχή Πεδί της Σύμης. Ήταν γύρω στη 13:30 το μεσημέρι και ξέχασε το τηλέφωνό του στην παραλία. Οποιαδήποτε προσπάθεια εντοπισμού του δεν είχε κανένα αποτέλεσμα».

«Έχουμε ζητήσει τώρα από την πυροσβεστική να συνδράμει στην επιχείρηση σε περίπτωση που μπορεί να γλίστρησε, να σκόνταψε, να έπεσε, ακόμα και να τον δάγκωσε κάποιο φίδι, παραμένοντας κάπου τραυματισμένος», συμπλήρωσε.

«Δεν υπάρχει κανένα ίχνος του. Κανένα απολύτως και αυτό σημαίνει ότι για εμάς τουλάχιστον, κάθε πιθανό σενάριο είναι ανοιχτό και διερευνάται», επισήμανε επίσης η κ. Δημογλίδου.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved