Βασίλης Καρράς: Η δραματική σχολή, ο τζόγος,οι φιλανθρωπίες & το σημείωμα που άφησε στη γυναίκα του
Media

Βασίλης Καρράς: Η δραματική σχολή, ο τζόγος,οι φιλανθρωπίες & το σημείωμα που άφησε στη γυναίκα του

O Θάνος Κανούσης, ο βιογράφος του αείμνηστου Βασίλη Καρρά μίλησε για τον τραγουδιστή στην εκπομπή, Fay’s Time και αποκάλυψε άγνωστες στιγμές της ζωής του.

Αρχικά ανέφερε: «Ο Βασίλης Καρράς όταν ήταν δέκα ετών αναγκαζόταν να ξυπνάει στις 3 τα ξημερώματα για να πουλάει κουλούρια και λαχεία. Όταν ρώτησα τον Βασίλη γιατί δεν πάει να τραγουδήσει στην Τουρκία, αφού του κάνουν προτάσεις, μου είπε “δεν μπορώ αδερφέ να πάω στον τόπο που μαρτύρησαν οι πρόγονοί μου”».

Βασίλης Καρράς: Αυτή είναι η διαθήκη του - Η περιουσία που αφήνει στη γυναίκα & την κόρη του

f2-Karras.jpg

Και πρόσθεσε ο Θάνος Κανούσης: «Κάτι που δεν είναι γνωστό, είναι ότι ο Βασίλης είχε τελειώσει δραματική σχολή και είχε πάρει υποτροφία για να πάει να σπουδάσει στη Γαλλία. Ο Βασίλης απαγόρευε να μιλάμε για τις φιλανθρωπίες του. Όταν δούλευε στο Διογένη, έμενε σε ένα ξενοδοχείο στο Καβούρι. Είχε δει απέναντι έναν άστεγο και ένα βράδυ πήγε και του άφησε τον φάκελο με το νυχτοκάματο. Τότε ο Βασίλης έπαιρνε πολλά λεφτά, ήταν πρώτο όνομα».

karras1-1.jpg

Και σε άλλο σημείο τόνισε: «Όταν βγήκε πρώτη φορά από την εντατική, το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν να μιλήσουμε για τον καρκίνο. Όταν ο καρκίνος έκανε μετάσταση στα οστά, πόναγε τόσο που ούτε τα παυσίπονα έκαναν δουλειά. Ο Βασίλης δεν έχανε ποτέ το χαμόγελο και την αισιοδοξία του, ότι στο τέλος θα κερδίσει τον καρκίνο».

«Λοξοδρόμησε το αυτοκίνητο μέσα στα καλαμπόκια & βγήκαν κάτι τύποι με πιστόλια & απήγαγαν τον Καρρά»

Βασίλης Καρράς: Συγκλονίζει στην βιογραφία του - Ο καρκίνος, η αιμόπτυση & ο Γολγοθάς

Συγκλονίζει η αποκάλυψη για τον Βασίλη Καρρά: «Πέντε μέρες πριν φύγει από τη ζωή με έβαλε να...»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved