Ημέρα πατέρα: 9 + 1 μπαμπάδες σε τρυφερά στιγμιότυπα με τα παιδιά τους
Showbiz

Ημέρα πατέρα: 9 + 1 μπαμπάδες σε τρυφερά στιγμιότυπα με τα παιδιά τους

Η τρίτη Κυριακή του Ιουνίου έφτασε και δικαιωματικά ανήκει στους πατεράδες όλου του κόσμου! Στους μπαμπάδες που ο ρόλος τους είναι καθοριστικός στο βίωμα του παιδιού καθώς είναι εκείνος που το καθοδηγεί στο πώς θα δημιουργήσει μια προσωπικότητα ολοκληρωμένη με ηθικές αξίες και σεβασμό! 

Ανάμεσα στους μπαμπάδες που γιορτάζουν είναι και ορισμένοι αγαπημένοι μας celebrities, οι οποίοι δείχνουν σε κάθε ευκαιρία την αγάπη τους για τα παιδιά τους μέσα από τα social media!

Δημήτρης Αλεξάνδρου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη συνεχίζουν να μοιράζονται υπέροχες στιγμές με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Αλεξάνδρου: «Αν δε δείξει τη ζωή της η Ιωάννα Τούνη θα είναι υποκριτικό για τους followers της»

Με αφορμή τη γιορτή του πατέρα λοιπόν, ας θυμηθούμε μία φωτογραφία του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον Νουνίτο που έχει βαφτιστεί Πάρης, η οποία μας έκανε να λιώσουμε!

aleksandrou.jpg

Αποστόλης Τότσικας

Ο Αποστόλης Τότσικας απολαμβάνει να περνά χρόνο με τα παιδιά του και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός της Ρούλας Ρέβη έχει απαθανατίσει τρυφερές τους στιγμές.

totsikas.jpg

Γιώργος Χρανιώτης

Ο Γιώργος Χρανιώτης κάνει τις καλύτερες βόλτες παρέα με τον γιο του και δε διστάζει να μας το δείξει στα social media!

xraniotis-(2).jpg

Δημήτρης Μπάσης

Ο Δημήτρης Μπάσης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ερμηνευτές της γενιάς του, αποφεύγει όμως να μοιράζεται στα social media τρυφερές στιγμές με την οικογένειά του.

Όταν το κάνει όμως, λιώνουμε όλοι!

dimitris-mpasis.jpg

Χάρης Χριστόπουλος

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του βιώνει ο Χάρης Χριστόπουλος. Είναι ευτυχισμένος και δεν μπορεί να κρύψει την χαρά του!

Ο ερχομός του δεύτερου γιου του, ήρθε και ολοκλήρωσε την οικογενειακή του ευτυχία με την κούκλα σύζυγό του, Ανίτα Μπράντ.

xristopoulos.jpg

Γιάννης Στάνκογλου

Αν και δε μοιράζεται πολύ συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά του στα social media, ο Γιάννης Στάνκογλου έχει αποκαλύψει πολλές φορές πως είναι ένας αφοσιωμένος και τρυφερός πατέρας.

stankoglou.jpg

Γιώργος Αγγελόπουλος

«Η μεγαλύτερη νίκη της ζωής μου είναι ο ερχομός της κόρης μου», είχε δηλώσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος για την κόρη του και η αλήθεια είναι πως το αποδεικνύει καθημερινά, ακόμα και από τα social media.

aggelopoulos.jpg

Ορφέας Αυγουστίδης

Ο τρυφερός μπαμπάς, Ορφέας Αυγουστίδης αποφεύγει να κοινοποιεί φωτογραφίες της οικογένειάς του στα social media, οι σπάνιες όμως φωτογραφίες του είναι ξεχωριστές!

Όπως αυτή που βλέπουμε τον γλυκό πατέρα μαζί με τον γιο του στην παραλία να τρώνε πεπόνι!

avgoustidis.jpg

Γιώργος Παπαγεωργίου

Η Δανάη Μιχαλάκη απαθανάτισε τον Γιώργο Παπαγεωργίου με την κόρη τους να αγναντεύουν τη θάλασσα.

Ο μπαμπάς έχει μέσα στην αγκαλιά του τη μικρή και η μαμά τους καμαρώνει!

giorgos-papageorgiou.jpg

Κώστας Σόμμερ

Ευτυχισμένος μπαμπάς δύο παιδιών είναι ο Κώστας Σόμμερ και σε κάθε ευκαιρία μας δείχνει πόσο όμορφα περνά τον ελεύθερό του χρόνο με την οικογένειά του!

kostas-sommer.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved