MasterChef 2024: Αυτή είναι η δοκιμασία της 3ης φάσης του ημιτελικού!
Media

MasterChef 2024: Αυτή είναι η δοκιμασία της 3ης φάσης του ημιτελικού!

MasterChef 2024: Απόψε, Πέμπτη 6/6, είναι η τελευταία τους καθοριστική μαγειρική μονομαχία, που θα κρίνει ποιος από τους δυο θα πάρει το δεύτερο χρυσό εισιτήριο για τον Μεγάλο Τελικό του ριάλιτι μαγειρικής.

Οι τρεις σεφ - κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζήτησαν από τη Χριστίνα και τον Ηλία τρία πιάτα, δύο αλμυρά και ένα γλυκό, με τον χρόνο, που θα έχουν στη διάθεσή τους, να χωρίζεται σε τρία μέρη.

Στο τέλος των πρώτων 60 λεπτών θα πρέπει να παρουσιάσουν στους κριτές το πρώτο αλμυρό πιάτο. Μετά από 30 λεπτά θα πρέπει να παρουσιάσουν το δεύτερο αλμυρό πιάτο και μόλις συμπληρωθούν 120 λεπτά θα πρέπει να παρουσιάσουν το τρίτο, το γλυκό πιάτο.

MasterChef 2024: Έμειναν άφωνοι! Ποιοι επέστρεψαν λίγο πριν τον τελικό;

master-2.jpg

Μαζί τους στον εξώστη θα βρίσκονται, μετά από καιρό, όλοι οι συμπαίκτες τους, που τους συνόδεψαν από την αρχή στον φετινό μαγειρικό μαραθώνιο.

Από αυτούς, η Χριστίνα και ο Ηλίας θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν έναν βοηθό για να ολοκληρώσουν μαζί τη μαγειρική δοκιμασία. Ο βοηθός τους, σε περίπτωση νίκης, θα φύγει πλουσιότερος από την κουζίνα του MasterChef 2024 κατά 10.000 ευρώ! Η Χριστίνα διάλεξε τον Μάριο και ο Ηλίας τον Κώστα!

Δείτε το αποσπασμα από το MasterChef 2024:

Διαβάστε επίσης:

MasterChef 2024: Αυτή είναι η τελική τριάδα - Ποιοι αποχώρησαν μια ανάσα πριν το φινάλε;

MasterChef 2024: Η αποψινή αποχώρηση έκανε το Twitter να στήσει πάρτι-«Τι χαρές είναι αυτές σήμερα;»

MasterChef 2024: Ο παίκτης που αποχώρησε και η εξάδα που μπαίνει στην τελική ευθεία!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved