Media

Η Δανάη Μπάρκα έκανε δηλώσεις στην εκπομπή της Καινούργιου και ακούστε τι είπε!

Super Κατερίνα: Η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου συνάντησε τη Δανάη Μπάρκα και εκείνη με χαρά έκανε δηλώσεις.

Μίλησε για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν αλλά και για το εάν έχει κάνει συζητήσεις για την επόμενη.

«Η φετινή τηλεοπτική σεζόν μου έχει αφήσει ωραία γεύση, όπως κάθε άλλη, με τα καλά και τα κακά της. Σε γενικές γραμμές, κάνουμε κάτι που μας αρέσει. Δεν με επηρεάζουν άμεσα όσα γράφονται στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, γιατί ξέρω ότι οι τελικές αποφάσεις παίρνονται από το κανάλι και σέβομαι τη δουλειά των ανθρώπων. Πάντα γράφονται και θα γράφονται», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Δανάη Μπάρκα: Το βίντεό της έγινε viral – «Ο Θεός με φύλαξε & δεν γεννήθηκα πλούσια και αδύνατη»

Και συνέχισε: «Και να έχω κάνει κουβέντες, είναι κάτι που δεν μπορώ να το μοιραστώ. Αυτά δεν τα συζητάω ούτε με τους φίλους μου, αφορούν εμένα, το κανάλι και την ομάδα μας. Δεν υπάρχει λόγος να ανοιχτούμε, όλα θα ανακοινωθούν όταν πρέπει. Είμαι θετική στο καλύτερο για το κανάλι και για εμάς».

Σε άλλο σημείο ανέφερε η Δανάη Μπάρκα: «Αυτά θα πρέπει να σας τα απαντήσουν ο Άρης και η Δέσποινα. Εγώ χαίρομαι όταν οι άνθρωποι που αγαπώ είναι χαρούμενοι. Δεν υπάρχει κανένας μοχλός πίεσης, όπως σε κάθε δουλειά υπάρχουν και στη δική μας ενέσεις ανανέωσης».

Δείτε το απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

Διαβάστε επίσης:

Δανάη Μπάρκα: «Googlαρες Δανάη Μπάρκα κι έβγαζε την πρώην σχέση μου…».

Μπάρκα για Σοϊλέδη: Όταν είσαι σε αυτό τον χώρο δεν μπορείς να χωρίζεις και μετά να...

Καινούργιου για Μπάρκα: «Τη Δανάη δεν την είδα, αλλά δεν ξέρω αν θα τη χαιρετούσα αν την έβλεπα»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved