Τσιτσιπάς: Χείμαρρος η μητέρα του για την Μπαντόσα - Είναι πολλά πράγματα που συμβαίνουν από πίσω
Media

Τσιτσιπάς: Χείμαρρος η μητέρα του για την Μπαντόσα - Είναι πολλά πράγματα που συμβαίνουν από πίσω

Η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπα, Τζούλια μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και μίλησε για την καριέρα του γιου της αλλά  και τη σχέση με την Πάουλα Μπαντόσα.

Αρχικά είπε: «Ακολουθώ τον Στέφανο, είμαι στο Παρίσι και πηγαίνω στο ματς του. Είδα τους αγώνες των διπλών, πηγαίνω στις προπονήσεις του. Του δίνω συμβουλές και κάποιες φορές ακούει. Έχουμε πολλά μέλη στην οικογένεια, δεν είναι μόνο τα παιδιά μου. Είναι και τα παιδιά από την πλευρά του Απόστολου. Δεν θα έλεγα ότι είμαστε τόσο κοντά».

tsitsipas.jpg

Και πρόσθεσε: «Ο γιος μου μπορεί να είναι απρόβλεπτος σε μερικές αποφάσεις που παίρνει. Είναι καλός μαθητής, μαθαίνει γρήγορα. Μερικές φορές έχει θέματα με τον μπαμπά του αλλά συνήθως έχουν να κάνουν με το τένις. Στην “κανονική” ζωή είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα».

tsitsipas-2.jpg

Και σε άλλο σημείο είπε η Τζούλια Αποστόλη για τη σχέση του γιου της: «Κανείς δεν ρώτησε την άποψή μου για αυτή τη σχέση και για την ακρίβεια δεν είχα και κάποια άποψη. Όταν ήταν μαζί δεν είδα ποτέ την Πάουλα να παίζει τένις. Από τον καιρό που τη γνωρίζω ήταν πολύ καλή απέναντί μου. Δεν είναι ένα άτομο με αυτοπεποίθηση, αν και μερικές φορές δίνει αυτή την εντύπωση. Επίσης, χρειάζεται μεγάλη στήριξη και πρέπει να μάθει πράγματα, να έχει εμπειρίες. Με τα καλά και τα κακά είμαι μαζί τους γιατί είναι νέοι. Δεν είναι μόνο το τένις και οι σχέσεις, είναι πολλά πράγματα που συμβαίνουν από πίσω. Όταν χρειάζονται τη στήριξή μου θα είμαι πάντα εκεί για εκείνους».

tsitsipas.jpg

Και κατέληξε: «Είναι μια δύσκολη συνθήκη, γιατί είναι στην ίδια δουλειά και έτσι καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον, αλλά τα μεγάλα διαστήματα που περνούν από απόσταση τους κάνουν να νιώθουν ανασφάλεια και πολλά άλλα πράγματα. Μόνο ο χρόνος μπορεί να δείξει πόσο δυνατή είναι αυτή η σχέση».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved