Χρηστίδου για Λιάγκα - Αντωνά: «Μου αρέσουν πάρα πολύ μαζί. Ο έρωτας σε ξυπνάει, σε ξαναγεννά»
Media

Χρηστίδου για Λιάγκα - Αντωνά: «Μου αρέσουν πάρα πολύ μαζί. Ο έρωτας σε ξυπνάει, σε ξαναγεννά»

Η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της θέλησαν να σχολιάσουν στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι" το hot ζευγάρι των ημερών, το οποίο δεν είναι άλλο από τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. 

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε on air για έναν μεγάλο έρωτα, για τον οποίο γνώριζε πριν γίνει γνωστός στα media.

Καινούργιου για Λιάγκα - Αντωνά: «Πρέπει να δω ποιον θα φέρω εδώ του χρόνου να τα φτιάξω μαζί του»

«Είναι ένας έρωτας που έχει σκάσει και δεν μπορούμε να τον διαχειριστούμε σαν εκπομπή! Αφιερώματα, πεσίματα, χαμός! Ο έρωτας της εβδομάδας! Ακούστε με! Ο έρωτας είναι πολύ ωραία πράγμα, σε ζωντανεύει, σε ξυπνάει, σε ξαναγεννά. Είναι ωραίο να ερωτεύονται οι άνθρωποι! Ξέρω εγώ τι λέω», είπε η παρουσιάστρια και πήγε σε διαφημίσεις.

«Θα τοποθετηθώ! Μου αρέσουν πολύ, ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά. Μετά τις δηλώσεις της Μαρίας, αμφιβάλλετε; Αν βγω εγώ με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και έρθει και μου πει ο δημοσιογράφος τρέχει κάτι και απαντήσω “δεν θέλω να πω;” τι σημαίνει; Δεν θα ήταν σαν να παραδέχομαι τη σχέση μου;», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Επειδή σε αυτά θέλω να είμαι πολύ προσεκτική. Εδώ θεωρώ ότι είναι εμφανές. Είχε πολλές ευκαιρίες να πει ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Πριν το ρεπορτάζ, είχε έρθει μήνυμα για αυτήν τη σχέση. Σε αυτό το γκρουπ ήρθε μήνυμα από άνθρωπο της τηλεόρασης. Δεν θα έβγαινα ποτέ να το πω. Από τις αντιδράσεις. Δεν το έπαθα εγώ αυτό φέτος με τον Γιάννη; Εγώ δεν κρύφτηκα, βγήκα και είπα ότι δεν ισχύει τίποτα! Η αντίδρασή τους… Αν δεν υπήρχε τίποτα, αυτές θα ήταν οι αντιδράσεις;», πρόσθεσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Εδώ υπάρχει μια βάση, ότι κυκλοφορούν μαζί έξω. Αν δεν είναι φίλοι, σημαίνει ότι δεν τους προβληματίζει να μείνει αυτό κρυφό», επεσήμανε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης:

Μπάρκα για Σοϊλέδη: Όταν είσαι σε αυτό τον χώρο δεν μπορείς να χωρίζεις και μετά να...

Μαρία Αντωνά: Απαντά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Λιάγκα – «Περνάμε όμορφα»

Τσιμτσιλή: Το σχόλιο για τον Σοϊλέδη & η επικοινωνία με την Αντωνά μετά τις φήμες για νέα σχέση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved