Η Χρηστίδου απαντά για τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Γιάννη Στάνκογλου – «Δεν κρύφτηκα»

NDPPHOTO 

Media

Η Χρηστίδου απαντά για τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Γιάννη Στάνκογλου – «Δεν κρύφτηκα»

Με αφορμή τη φημολογούμενη σχέση του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρίας Αντωνά, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να αναφερθεί στις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει πριν από λίγους μήνες για την ίδια και τον Γιάννη Στάνκογλου. 

Συγκεκριμένα, η όμορφη παρουσιάστρια του Χαμογέλα και Πάλι, θέλησε να τονίσει πως η στάση η δική της και του Γιάννη Στάνκογλου, όταν τα media έκαναν λόγο για σχέση, διέψευσε τα δημοσιεύματα, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά δεν έδωσαν μία ξεκάθαρη απάντηση, η οποία αποδεικνύει πως δεν είναι μαζί.

Χρηστίδου για Λιάγκα - Αντωνά: «Μου αρέσουν πάρα πολύ μαζί. Ο έρωτας σε ξυπνάει, σε ξαναγεννά»

stankoglou.jpg

«Από τις αντιδράσεις περιμένεις. Δε το έπαθα εγώ φέτος αυτό με τον Γιάννη (Στάνκογλου), που έπρεπε να βγούμε με τον άνθρωπο να κάνουμε την ανακοίνωση; Εγώ με το που έσκασε αυτό, δε κρύφτηκα, βγήκα αμέσως και είπα ότι δεν ισχύει», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Εμένα όταν είχε βγει αυτό για μένα, και είχα μιλήσει με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Τίνα Μεσσαροπούλου, αυτό τους είχα ρωτήσει, που το βασίζουν όλο αυτό, ρώτησα, “μας έχετε δει ποτέ μαζί, να κάνουμε έστω παρέα;”. Τίποτα δεν υπήρχε με τον Γιάννη. Εδώ υπάρχει μια βάση, αυτοί οι άνθρωποι κυκλοφορούν έξω», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Μπάρκα για Σοϊλέδη: Όταν είσαι σε αυτό τον χώρο δεν μπορείς να χωρίζεις και μετά να...

Μαρία Αντωνά: Απαντά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Λιάγκα – «Περνάμε όμορφα»

Τσιμτσιλή: Το σχόλιο για τον Σοϊλέδη & η επικοινωνία με την Αντωνά μετά τις φήμες για νέα σχέση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved