Ταχτσίδης: Σπάει τη σιωπή του & μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό του με τη Θεοδωροπούλου

NDPPHOTO 

Media

Ταχτσίδης: Σπάει τη σιωπή του & μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό του με τη Θεοδωροπούλου

Σαν "βόμβα" έσκασε πριν από λίγες μέρες ο χωρισμός της Ζέτας Θεοδωροπούλου από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, καθώς η παίκτρια του "My Style Rocks"  ανακοίνωσε την απόφασή τους μέσα από μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram. 

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου μετά τα δημοσιεύματα και τις φήμες ότι έχει χωρίσει με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, αλλά και την επιβεβαίωση αυτού του χωρισμού λίγο καιρό μετά, αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της, με μια μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το βράδυ της Τετάρτης 5/6.

Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Ντράπηκε και η ντροπή» - Η νέα ανάρτηση κατά Ταχτσίδη

6115_ZETA_THEODOROPOYLOY_PANAGIOTIS_TAXTSIDIS_2552023.jpg

NDPPHOTO

Με ανάρτησή της λοιπόν στα social media, ξεσπά και αποκαλύπτει ότι ο πατέρας των παιδιών της, διατηρούσε για μήνες παράλληλη σχέση ενώ παρόλο που η ίδια είχε αποδείξεις, προσπαθούσε να την βγάλει τρελή.

Θυμίζουμε ότι η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ήταν παντρεμένοι από το 2016, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά.

Το πρωί του Σαββάτου 08/06, η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, Γεια Σου, πρόβαλε ένα ρεπορτάζ στο οποίο ο Παναγιώτης Ταχτσίδης σπάει τη σιωπή του και μιλά για τον χωρισμό.

4682_PANAGIOTIS_TAXTSIDIS_ZETA_THEODOROPOYLOY_27112022.jpg

NDPPHOTO

"Προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά μου, όπως είναι πάντα άλλωστε. Τόσο εγώ, όσο και η μητέρα των παιδιών μου, ξέρουμε πολύ καλά τι έχει συμβεί στη σχέση μας" είναι η δήλωση του Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή τόνισε στην ίδια εκπομπή: "Ο Παναγιώτης έχει ζητήσει διαζύγιο από τη Ζέτα από τις 29 Δεκεμβρίου. Η ίδια είπε ότι θα του το στείλει υπογεγραμμένο και δεν το έστειλε ποτέ. Ο Παναγιώτης θέλει σύντομα να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην προσωπική του ζωή και να είναι όλοι ήρεμοι. Από εκεί και πέρα, δεν τον ακουμπάει κανένα σχόλιο, θέλει να είναι όλος ο κόσμος καλά".

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Θεοδωροπούλου-Ταχτσίδης: Ο έρωτας στη Βερόνα, ο πριγκιπικός γάμος, τα παιδιά και ο δύσκολος χωρισμός

Ζέτα Θεοδωροπούλου – Ταχτσίδη: Το My Style Rocks & η επιθυμία να αποκτήσει τέταρτο παιδί

My Style Rocks: H έντονη διαφωνία και τα δάκρυα της Ζέτας Θεοδωροπούλου-«Δεν ήθελα να μου συμβεί»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved