Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Ο θάνατος του πατέρα της που τη στιγμάτισε & η πρόταση για τηλεοπτική εκπομπή
Media

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Ο θάνατος του πατέρα της που τη στιγμάτισε & η πρόταση για τηλεοπτική εκπομπή

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Δύο στις Δέκα και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη. 

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή, για την καριέρα της στην υποκριτική, καθώς και για τον θάνατο που τη στιγμάτισε.

4+1 Έλληνες ηθοποιοί ποζάρουν για πρώτη φορά με τις μητέρες τους & οι φωτό είναι πολύ cute!

«Είμαι βαθιά ρομαντική. Μπορώ να σου πω ότι περίμενα τον ιππότη σε άλογο. Ήρθε αλλά όχι σε άλογο! Ήταν αυτός που ονειρευόμουν. Βέβαια τρως κατραπακιές. Ένας ιππότης για μένα είναι ένας άνδρας με ισχυρή προσωπικότητα, έχει ευαισθησία, είναι γενναιόδωρος και δεν εννοώ χρηματικά αλλά στο αίσθημα, έχει ενσυναίσθηση.

Έχω την αίσθηση ότι με έχουν φοβηθεί οι άνδρες.

palaiologou-(4).jpg

Έχω υπάρξει βαθιά παρορμητική στη ζωή μου, γιατί είμαι και παρορμητικό ζώδιο και το έχω πληρώσει. Τα τελευταία χρόνια σκέφτομαι και λίγο πριν πράξω! Στη δουλειά μου δεν ήμουν τόσο παρορμητική, στις σχέσεις μου ήμουν», ανέφερε.

«Ο θάνατος του μπαμπά μου με διέλυσε. Παίρνω δύναμη από τον εαυτό μου και από τη μαμά μου που είναι πολύ θετικός και δυνατός άνθρωπος. Είναι βράχος και ακόμα και όταν πέφτω είναι εκεί. Στον θάνατο του μπαμπά μου ήταν πολύ πιο δυνατή» είπε.

«Μου έχει γίνει πρόταση για τηλεοπτική εκπομπή» ανέφερε.

Μιλώντας για την εποχή που έπαιξε στη Λάμψη είπε: «Ο Φώσκολος με πήρε μετά από ακρόαση, με εμπιστεύτηκε γιατί μόλις είχα βγει από τη σχολή και άνοιξε την καριέρα μου. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα εμείς τότε γιατί γινόταν ένα bullying τεράστιο όταν έπαιζες στη Λάμψη. Έπεφτε το όνομά σου σε ένα θέατρο και έλεγαν “έλα τώρα, αυτή έπαιζε στη Λάμψη”. Επίσης είχα πει σε έναν πρωταγωνιστή ότι θα ενδιαφερόμουν να παίξω μαζί του – γιατί είμαι άνθρωπος που ζητάω- και μου είπε “δεν θα γίνω εγώ κολυμβήθρα του Σιλωάμ να ξεπλύνω τη Λάμψη”!

Δεν έμεινα πάρα πολύ στη Λάμψη. Σήμερα χαίρομαι που δεν υπάρχει αυτή η αντίληψη» είπε.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved