Μελίνα Ασλανίδου:«Η Χαρούλα Αλεξίου με επηρέασε. Είναι μια γυναίκα άκρως καλλιτεχνική & δημιουργική»

NDPPHOTO 

Showbiz

Μελίνα Ασλανίδου:«Η Χαρούλα Αλεξίου με επηρέασε. Είναι μια γυναίκα άκρως καλλιτεχνική & δημιουργική»

Η Μελίνα Ασλανίδου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο περιοδικό OK! και μίλησε για τις γυναίκες οι οποίες ενέπνευσαν στην καριέρα της. 

Συγκεκριμένα, η όμορφη τραγουδίστρια με αφορμή τις καλοκαιρινές συναυλίες της και την πορεία της μέχρι τώρα στη μουσική, μίλησε για όλες τις γυναίκες που την ενέπνευσαν και τη βοήθησαν να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Φυσικά, ανάμεσα σε αυτές τις γυναίκες βρισκόταν η Χαρούλα Αλεξίου.

Μελίνα Ασλανίδου: «Όταν πέφτεις θύμα εκμετάλλευσης, είναι βάναυσο – Πλέον υπάρχουν όρια»

Ποιες διάσημες γυναίκες σε ενέπνευσαν;

Μια πολύ ισχυρή φυσιογνωμία ήταν η Χαρούλα Αλεξίου, η οποία με επηρέασε χωρίς να μοιραστώ πολλά πράγματα μαζί της. Η Χαρούλα γενικότερα με επηρεάζει. Την πορεία της τη θεωρώ άκρως καλλιτεχνική και δημιουργική. Δεν έχει φύγει ποτέ από τη δημιουργικότητά της και αυτό με εμπνέει πάρα πολύ. Και τώρα ακόμα που ασχολείται με την υποκριτική, τη θαυμάζω πάρα πολύ. Επίσης, η Γλυκερία. Με την αγάπη της για την παράδοση με ενέπνευσε πάρα πολύ, μου θύμισε πολλά δικά μου αρώματα. Ακόμη, η Φρίντα Κάλο ήταν ένα τεράστιο γυναικείο σύμβολο δύναμης, όπως και η Μαρία Κάλλας. Αυτές οι προσωπικότητες με την πορεία και το έργο τους σε επηρεάζουν, θες δεν θες.

Διαβάστε επίσης:

Νύχτα στάσου με τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Χρήστο Νικολόπουλο – Αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη

«Νύχτα στάσου» με τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Χρήστο Νικολόπουλο – «Τα τραγούδια του χειμώνα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved