Ευρωεκλογές 2024: Τι επέλεξαν οι κυρίες της ενημέρωσης για τις εμφανίσεις τους στα τηλεοπτικά πλατό;
Media

Ευρωεκλογές 2024: Τι επέλεξαν οι κυρίες της ενημέρωσης για τις εμφανίσεις τους στα τηλεοπτικά πλατό;

Ο εκλογικός μαραθώνιος έχει ξεκινήσει και οι κομψές κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης μεταδίδουν τις τελευταίες εξελίξεις και τον παλμό των Ευρωεκλογών του 2024. 

Με μία ιδιαίτερη εμφάνιση η Σία Κοσιώνη παρουσίασε της Ευρωεκλογές 2024 για τον ΣΚΑΪ.

Ευρωεκλογές 2024: Οι επώνυμοι που βρέθηκαν στην κάλπη (Φωτό)

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έκανε την εμφάνισή της με ένα ανδρόγυνο look. Φόρεσε ένα σικ ολόμαυρο κοστούμι, ενώ το σακάκι της είχε ανοιχτόχρωμες λεπτομέρειες, οι οποίες μοιάζουν με στρας και φέρνουν την ισορροπία στο look.

1717945419079-407415542-kosioni.jpg

1717945523782-321038212-kosioni.jpg

Τις Ευρωεκλογές στη συχνότητα του Open παρουσιάζει η Εύα Αντωνοπούλου, η οποία γι' αυτή τη σημαντική ημέρα επέλεξε ένα κομψό φούξια φόρεμα μέχρι το γόνατο, με έντονες βάτες. Το look της ολοκλήρωσε με μπεζ ψηλοτάκουνες γόβες.

eva-antonopoulou.jpg

Στο πλευρό της Εύας Αντωνοπούλου βρίσκεται και η Έλλη Στάη, η οποία για την εμφάνισή της επέλεξε ένα κοστούμι σε μωβ αποχρώσεις.

elli-stai.jpg

Για το κανάλι του Mega τη δυναμική της εκλογικής αναμέτρησης αποτυπώνει η Ράνια Τζίμα με ένα λευκό φόρεμα κι ένα λευκό σακάκι, το οποίο κολακεύει τη σιλουέτα της. Το look της ολοκλήρωσε με λευκά σανδάλια.

tzima.jpg

Εξίσου εντυπωσιακή εμφάνιση για το Mega έκανε και η Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία επέλεξε ένα έντονο χρώμα, το οποίο τονίζει τα όμορφα χαρακτηριστικά της.

panagopoulou.jpg

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης για το Star και της Ευρωεκλογές 2024 βρίσκεται η Μάρα Ζαχαρέα, η οποία για την ενημέρωση και την παρουσίαση των τελευταίων εξελίξεων επέλεξε ένα λευκό κοστούμι, το οποίο και συνδύασε με χρυσές λεπτομέρειες.

zaxarea.jpg

Τον παλμό των Ευρωεκλογών στον ΑΝΤ1 μεταδίδει ο Νίκος Χατζηνικολάου, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται και η Μαρία Αναστασοπούλου με ένα μαύρο look, όπως και η Κάτια Μακρή με ένα κατακόκκινο look.

anastasopoulou.jpg

makri.jpg

Η Μαρία Νικόλτσιου δημοσιογράφος και παρουσιάστρια βρίσκεται στο πλευρό το Αντώνη Σρόιτερ και σχολιάζουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τις Ευρωεκλογές.

Η γνωστή δημοσιογράφος για την εμφάνισή της επέλεξε ένα κόκκινο σακάκι, το οποίο και συνδύασε με μαύρη μπλούζα και μαύρα αξεσουάρ.

nikoltsiou.jpg

Διαβάστε επίσης:

Άγγελος Βουράκης: «Ένιωσα ότι η Φαίη και τα υπόλοιπα παιδιά με σεβάστηκαν και με βοήθησαν πολύ»

Σκορδά κατά Σοϊλέδη: «Δεν είσαι ο Σάκης Ρουβάς, δεν μπορείς να το λες αυτό»

Σκορδά: Όταν δεν έχεις την πολυτέλεια επιλογής θα δεχθείς & μείωση!Η Μενεγάκη έχει την πολυτέλεια...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved