Ευρωεκλογές 2024: Ένταση στο Mega - Κουντουρά σε Τζίμα-Παναγοπούλου: «Υπάρχει επιθετικό κλίμα εδώ»
Media

Ευρωεκλογές 2024: Ένταση στο Mega - Κουντουρά σε Τζίμα-Παναγοπούλου: «Υπάρχει επιθετικό κλίμα εδώ»

Ευρωεκλογές 2024: Ένταση μεταξύ της Έλενας Κουντουρά, της Ράνιας Τζίμα και της Κατερίνας Παναγοπούλου υπήρξε νωρίτερα σήμερα (9/6) στον «αέρα» του Mega την ώρα της ενημέρωσης των αποτελεσμάτων των εκλογών. 

Η Κατερίνα Παναγοπούλου ρώτησε την Έλενα Κουντουρά για κάποιες παλιότερες δηλώσεις της όμως η τελευταία έδειξε να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη από την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που επικράτησε λίγο πριν στη συζήτηση.

tzima.jpg

Όταν λοιπόν η Παναγοπούλου τη διέκοψε για να συμπληρώσει κάτι στην ερώτησή της προς την Κουντουρά, εκείνη θέλησε να δείξει την ενόχλησή της λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αφήστε με να ολοκληρώσω! Δεν με έχετε αφήσει να πω μια κουβέντα. Και είδα ότι υπάρχει ένα επιθετικό κλίμα εδώ. Μπορώ να γίνω και εγώ επιθετική αν θέλετε να ξέρετε, πιστέψτε με».

1717954849051-124656493-panagopoulou.jpg

Όταν λοιπόν η Ράνια Τζίμα τής είπε ότι είναι χαρά μία ζωηρή συζήτηση, η Έλενα Κουντουρά τής απάντησε: «Χαρά να είναι να μπορείς να ολοκληρώσεις. Είμαι εδώ μισή ώρα και δεν έχω καταφέρει να μιλήσω. Μόλις ξεκίνησα με έχετε βομβαρδίσει με πέντε ερωτήσεις. Δεν θα ακούσει κανείς και δεν θα καταλάβει τίποτα».

Δείτε το βίντεο παρακάτω με όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στις τρεις γυναίκες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved