Ελένη Μενεγάκη: Η βόλτα σε κομμωτήριο και το λευκό κοστούμι που θα φοράς όλες τις ώρες της ημέρας!
Gossip Cam

Ελένη Μενεγάκη: Η βόλτα σε κομμωτήριο και το λευκό κοστούμι που θα φοράς όλες τις ώρες της ημέρας!

Πάντα αποτελεί είδηση η «συνάντηση» του φωτογραφικού φακού με την Ελένη Μενεγάκη, ειδικά όταν γίνεται εντελώς τυχαία! 

Έτσι συνέβη και προ ημερών όταν ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» την όμορφη παρουσιάστρια σε βόλτα της στην Κηφισιά όπου είχε βρεθεί για ψώνια, χάζι στις βιτρίνες αλλά και ένα πέρασμα από το κομμωτήριο.

Άγγελος Λάτσιος: Η φώτο από τα Άχλα που ενθουσίασε την μαμά του, Μενεγάκη & την αδερφή του, Λάουρα

854926.jpg

Μπορεί για τις ανάγκες της παρουσίας της στο πλατό της εκπομπής της τα μαλλιά της Ελένης Μενεγάκη χάρη στους συνεργάτες της να είναι πάντα στην... πένα, όμως πού και πού η ίδια εμπιστεύεται τα χέρια ξεχωριστών επαγγελματιών του χώρου για την περιποίησή τους, το βάψιμο αλλά και το κούρεμα που ίσως θέλει.

Σε μία τέτοια βόλτα της λοιπόν την απαθανάτισε ο φακός ο οποίος ήταν τελικά τυχερός αφού η Ελένη σε αυτή την εμφάνισή της ήταν πολύ σικ ντυμένη και φυσικά, για ακόμα μία φορά έδωσε... ιδέες.

Πρόκειται για το λευκό ριγέ κοστούμι με το ιδιαίτερο σακάκι το οποίο κουμπώνει μόνο στο ύψος του στήθους, αφήνοντας ακάλυπτα τα πιο δυνατά σημεία στο σώμα της Ελένης. Η φαρδιά παντελόνα και το ιδιαίτερο κόψιμό του, είναι τόσο άνετο που φοριέται όλες τις ώρες, είτε με ψηλοτάκουνο σανδάλι για βραδινές εξόδους είτε με κάτι πιο απλό, ακόμα και loafer η παντόφλα για την πρωινή βόλτα.

Σε κάθε περίπτωση, η Ελένη Μενεγάκη για ακόμα μία φορά απέδειξε για ποιο λόγο θεωρείται μία από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved