Μελίνα Ασλανίδου: Η απίθανη φωτό που έλαβε από τη μαμά της και η αντίδραση: «Της είπα μπράβο μαμά!»
Showbiz

Μελίνα Ασλανίδου: Η απίθανη φωτό που έλαβε από τη μαμά της και η αντίδραση: «Της είπα μπράβο μαμά!»

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η Μελίνα Ασλανίδου μίλησε τόσο για μέλλον της εκπομπής «Νύχτα στάσου», την καλοκαιρινή της περιοδεία όσο και για το πώς αντιδρά στα αρνητικά σχόλια που έχουν να κάνουν με την προσωπική της ζωή.

«Στην αρχή μπήκαμε πάρα πολύ γρήγορα, η πρώτη μας βδομάδα ήταν δύο γυρίσματα κατευθείαν, χωρίς να έχω την εμπειρία και πώς θα το δουλέψω. Όμως μπήκα σε ένα περιβάλλον που ήμουν πάντα, το λαϊκό τραγούδι είναι αυτό που αγαπώ. Μου αρέσει πάρα πολύ να υποδέχομαι κόσμο. Είμαι καλή οικοδέσποινα, το λένε οι φίλοι μου.

Μελίνα Ασλανίδου:«Η Χαρούλα Αλεξίου με επηρέασε. Είναι μια γυναίκα άκρως καλλιτεχνική & δημιουργική»

aslanidou-nikolopoulos.jpg

Κάπως έτσι αισθανόμουν στη Νύχτα στάσου ότι ήταν το σπίτι μας με τον Χρήστο Νικολόπουλο. Θα φανεί αν θα συνεχιστεί η εκπομπή, δεν έχω ακόμα καμία επαφή. Χωρίσαμε με πολλή αγάπη και χαρά, θα δείξει. Ακόμα δεν ξέρω. Μου άρεσε, αν μου γινόταν πρόταση θα το σκεφτόμουν πολύ θερμά» ανέφερε για την εκπομπή.

Παράλληλα μιλώντας για την προσωπική της ζωή στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σου Σου αποκάλυψε και την απίθανη φωτογραφία που έλαβε από τη μαμά της αλλά και πώς αντιδρά στα αρνητικά σχόλια.

1675195249788-137188772-aslanidou-1.jpg

«Κάνω αυτά που κάνει κάθε γυναίκα, οφείλει κάθε γυναίκα να σέβεται τον εαυτό της. Η μαμά μου χτες μου έστειλε φωτογραφία που έκανε μάσκα. Στην αρχή με πλήγωναν πάρα πολύ αυτά που γράφονταν, μετά είπα ότι δεν με αφορά, δεν είμαι εγώ, δεν το πήρα σπίτι»

Μελίνα Ασλανίδου: «Όταν πέφτεις θύμα εκμετάλλευσης, είναι βάναυσο – Πλέον υπάρχουν όρια»

«Άστα τα μαλλάκια σου» - Η άγνωστη ιστορία του τραγουδιού & η υπέροχη ερμηνεία της Ασλανίδου

Μελίνα Ασλανίδου: Στη Λήμνο για την κηδεία του Νίκου Ρόκκου: «Για μένα είναι οικογένεια»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved