Media

Σύμη: Οι τελευταίες στιγμές του Βρετανού παρουσιαστή, τα λάθη και η ανατριχιαστική σκηνή

Ένα 24ωρο μετά αυτές τις ανατριχαστικές εικόνες που επιβεβαίωσαν τους χειρότερους φόβους για τον παρουσιαστή του BBC, η ιατροδικαστική εξέταση κι μια σειρά από βίντεο ντοκουμέντα του Live News δείχνουν πώς ο Μάικλ Μόσλεϊ οδηγήθηκε στον θάνατο.

Τα μεγάλα λάθη που έκανε ο 67χρονος και αποδείχθηκαν μοιραία. Τη διαδρομή των 4 χιλιομέτρων που ακολούθησε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, όταν έφυγε μόνος πεζός, χωρίς το κινητό του τηλέφωνο, από την παραλία που βρισκόταν με την σύζυγο και ένα φιλικό τους ζευγάρι.

Μάικλ Μόσλεϊ: Με δάκρυα στα μάτια ο κάμεραμαν που βρήκε τη σορό του - «Λυπάμαι που τον βρήκα νεκρό»

Από την ιατροδικαστική εξέταση δεν προέκυψαν κακώσεις που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Εικάζεται πως ο παρουσιαστής του BBC αισθάνθηκε αδιαθεσία λόγω του καύσωνα, ξάπλωσε στα βράχια για να ξεκουραστεί και ξεψύχησε με το χέρι στο στήθος του, στην παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Την εικόνα κατέγραψαν Έλληνες δημοσιογράφοι και τεχνικοί που βιντεοσκοπούσαν την περιοχή από καΐκι στο οποίο επέβαιναν μαζί με τον δήμαρχο της Σύμης. Δίπλα στη σορό του Μόσλεϊ η ομπρέλα που κρατούσε το μεσημέρι που εξαφανίστηκε.

Η σορός του 67χρονου Βρετανού εντοπίστηκε χάρη στη παρατηρητικότητα εικονολήπτη της ΕΡΤ, που διέκρινε μια περίεργη αντανάκλαση δίπλα στο beach bar. Όπως είπε συγκινημένος στο Sky News, συνέβη αυτό που φοβόταν.

Ο Μάικλ Μόσλεϊ εντοπίστηκε νεκρός δίπλα από beach bar της περιοχής
Χθες το μεσημέρι, ο Μάικλ Μόσλεϊ εντοπίστηκε νεκρός, στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, δίπλα από beach bar της περιοχής.

H είδηση έγινε ταχύτατα πρώτο θέμα σε βρετανικά ΜΜΕ. Όλα προβάλλουν τις εικόνες που εξασφάλισε το Live News και αναλύουν τις τελευταίες κινήσεις του παρουσιαστή. Την πορεία που ακολούθησε κάτω από τον καυτό ήλιο, που τον οδήγησε στον θάνατο.

Η σύζυγος και τα 4 παιδιά του Βρετανού παρουσιαστή ζουν στιγμές ανείπωτου πόνου και θλίψης. Μετά την αγωνία, ήρθε η επιβεβαίωση των χειρότερων φόβων τους. Για τον δικό τους άνθρωπο που έμελλε να αφήσει αναπάντεχα, την τελευταία του πνοή στη Σύμη και την Ελλάδα.

Μάικλ Μόσλεϊ: Βρέθηκε νεκρός από το συνεργείο της ΕΡΤ - Πώς εντόπισαν τη σορό του;

Ο Τζέιμι Όλιβερ αποχαιρετά τον Μάικλ Μόσλεϊ - Το συγκινητικό αντίο & το μήνυμα στην οικογένειά του

Μάικλ Μόσλεϊ: Τελευταία εξέλιξη! Βρέθηκε νεκρός ο παρουσιαστής του BBC στη Σύμη!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved