Φρίκη στην Ηλεία: Δολοφονήθηκε η 11χρονη - Ομολόγησε το έγκλημα 37χρονος
Media

Φρίκη στην Ηλεία: Δολοφονήθηκε η 11χρονη - Ομολόγησε το έγκλημα 37χρονος

Τραγική τροπή έλαβε η υπόθεση της εξαφάνισης μίας 11χρονης από την Ηλεία, καθώς το άτυχο παιδί βρέθηκε νεκρό με τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό.

Όπως προκύπτει, πρόκειται για έγκλημα, καθώς ένας άνδρας, 37 ετών ο οποίος είχε προσαχθεί από τις Αρχές ως ύποπτος, ομολόγησε την δολοφονία της 11χρονης και συνελήφθη. Ο δράστης ήταν σεσημασμένος, καθώς στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για βιασμό ανηλίκου, ενώ ερευνάται το κίνητρο του εγκλήματος.

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής-«Έχω πάθει σοκ, το ακούω live»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr το κοριτσάκι, το οποίο εξαφανίστηκε στις 9 Ιουνίου από τη Μυρτιά, εντοπίστηκε με τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό σε χωράφι στο Καταράχι Ηλείας. Για την εξαφάνισή της το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε εκδώσει Amber Alert.

Λίγες ώρες πριν τον εντοπισμό της ανήλικης, η μητέρα της μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ανέφερε ότι το απόγευμα της Κυριαής ήταν μαζί στην αυλή του σπιτιού τους και έπλεναν το αυτοκίνητο.

Η μικρή, με το που τελείωσαν της είπε ότι θα πήγαινε στο σπίτι του παππού της, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 100 μέτρων από το σπίτι τους.

Τα ίχνη της από τότε χάθηκαν, καθώς η 11χρονη δεν επέστρεψε στο σπίτι της και οι γονείς της έσπευσαν στην αστυνομία για να δηλώσουν την εξαφάνισή της. Όλη νύχτα αναζητούσαν έστω και ένα σημάδι της.

Το κορίτσι είχε καταγράψει κάμερα κλειστού κυκλώματος από κατάστημα με γεωπονικά είδη στην πλατεία του χωριού, να βρίσκεται έξω από τον φούρνο. «Η κάμερα δείχνει την κόρη μου έως τις 22:30 έξω από τον φούρνο. Φορούσε ένα λευκό φόρεμα μέχρι το γόνατο με μαργαρίτες και λευκές παντόφλες. Τα μαλλιά της τα είχε κοτσιδάκια. Η κάμερα την έχει καταγράψει να φεύγει και να κατευθύνεται προς το σπίτι μας, αλλά το παιδί δεν ήρθε ποτέ εδώ», είπε η μητέρα.

Το μυστηριώδες αυτοκίνητο
Η αστυνομία έδειξε επίσης στους γονείς της 11χρονης ένα νέο βίντεο, που δείχνει ένα άγνωστο αυτοκίνητο να κινείται με αργή κατεύθυνση και μετά από λίγο να αναπτύσσει ταχύτητα, ενώ η μικρή φαίνεται να πηγαίνει από πίσω του τρέχοντας. Το σημείο, όπου έχει καταγραφεί το παιδί είναι αρκετά ερημικό. Οι γονείς δεν μπόρεσαν να διακρίνουν το χρώμα, αλλά ούτε και τον αριθμό κυκλοφορίας και το μόνο που ξεχώρισαν είναι ότι ήταν επιβατικό ΙΧ.

Η μητέρα τέλος είπε ότι η μικρή δεν είχε κινητό τηλέφωνο, ούτε λογαριασμούς στα social media. Οι πρώτες ώρες της εξαφάνισης θεωρούνται κρίσιμες για τον εντοπισμό του παιδιού και οι γονείς της 11χρονης έκαναν έκκληση μέσω της εκπομπής σε όποιον γνωρίζει κάτι να απευθυνθεί στις αρχές.

Άγιοι Ανάργυροι: Η σπαρακτική έκκληση του πατέρα της 28χρονης στον φίλο που ήταν μαζί της στο ΑΤ

Άκης Πάνου: Το φονικό τέλος ενός θρύλου του λαϊκού τραγουδιού

Άγιοι Ανάργυροι: Το ηχητικό ντοκουμέντο και οι κραυγές της Κυριακής στη συνομιλία με την Άμεση Δράση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved