Άγγελος Λάτσιος: Οι νέες φώτο από τα Άχλα & το Όναρ είναι το κάτι άλλο
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Οι νέες φώτο από τα Άχλα & το Όναρ είναι το κάτι άλλο

Ο Άγγελος Λάτσιος βρίσκεται στα Άχλα της Άνδρου, απ’ όπου δημοσιεύει μαγικές φωτογραφίες.

Ο 21χρονος βρίσκεται στο νησί και όπως φημολογείται εργάζεται στην ξενοδοχειακή επιχείρηση Όναρ που έχει ο σύντροφος της μητέρας του, Μάκης Παντζόπουλος.


Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου είναι ενεργός στο Instagram και δημοσιεύει ονειρικές φωτογραφίες από την Άνδρο.

Αυτή τη φορά ανήρτησε δύο στιγμιότυπα από την ξενοδοχειακή επιχείρηση, Όναρ και στη μία απεικονίζεται ο ίδιος να βουτά στην πισίνα, άλλωστε είναι δεινός κολυμβητής και το είχε αποκαλύψει και ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή, Το πρωινό.

AGELLOS-LATSIOS.jpg

Ο Γιώργος είχε πει μεταξύ άλλων για τον Άγγελο: «Μπράβο στους γονείς του αλλά και στο παιδί. Πέρα από ένα όμορφο παιδί, είναι και εξαιρετικός άνθρωπος, δηλαδή καθόμουν και μιλούσα μαζί του για αυτό βράχνιασα γιατί μιλούσα δυνατά μέσα στο μαγαζί, ένα παιδί συγκροτημένο. Χαίρομαι που τον ενέπνευσα και κάνει μπάνιο το χειμώνα.

Ήμουν πηγή έμπνευσης, μου είπε ότι έβλεπε τα stories μου και πηγαίνει τρεις με τέσσερις φορές και κάνει μπάνιο στη θάλασσα το χειμώνα…».

Ο Άγγελος συνδυάζει αυτό το διάστημα εργασία και... διακοπές στα Άχλα και δείτε τα δύο στιγμιότυπα που δημοσίευσε στην παρακάτω gallery.

Μενεγάκη:«Ένα από τα παιδιά μου δεν έβγαινε από το δωμάτιο να κάνει το μάθημά του, κλειδωνόταν και…»

Άγγελος Λάτσιος: Οι νέες φώτο με μαγιό, η θεαματική αλλαγή στο σώμα του & το σχόλιο της Ελένης

Άγγελος Λάτσιος: H νέα του ανάρτηση και οι απορίες των followers που έμειναν αναπάντητες

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved