Αρναούτογλου: «Είμαι 50 χρονών και το μόνο που δεν με βοηθά είναι τα κιλά μου.Δεν μπορώ να κινηθώ…»
Media

Αρναούτογλου: «Είμαι 50 χρονών και το μόνο που δεν με βοηθά είναι τα κιλά μου.Δεν μπορώ να κινηθώ…»

O Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στο Πρωινό για την εκλογή του αδερφού του, Σάκη στο ευρωκοινοβούλιο, τα κιλά και την αποδοχή.

Αρχικά ανέφερε: «Πιστεύω πάρα πολύ στον Σάκη, τον ψήφισα, μόνο αυτός ξέρει τι αγώνα έκανε. Ξεκίνησε μόνος του, χωρίς βοήθεια το έκανε πολύ ρομαντικά. Ο Σάκης έπαιρνε το κτελ για να πάει από χωριό σε χωριό… του έλεγα αν θέλει να τον στηρίξω, να τον βοηθήσω και δεν δέχτηκε ούτε ένα ευρώ. Όλα αυτά τα χρόνια ο Σάκης είναι ένας δημόσιος υπάλληλος που παίρνει 900 ευρώ».

arnaoutoglou-2.jpg

Και σε άλλο σημείο είπε στην Ελένη Βουλγαράκη: «Κουράζομαι αλλά μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που κάνω. Αν νιώσω ότι αυτό το πράγμα δεν μπορώ να το κάνω θα σταματήσω. Δεν έχω στο μυαλό μου να ξεκουραστώ κάποια στιγμή. 50 χρονών είμαι ακόμα».

Και τόνισε: «Το μόνο που δεν με βοηθάει είναι τα κιλά μου, επειδή έχω βάλει παραπάνω κιλά δεν μπορώ να κινηθώ έτσι όπως θέλω. Παλιότερα ήμουν πιο αδύνατος πηδούσα από το αυτοκίνητο, τα κατσάβραχα τώρα είναι πιο δύσκολο αλλά με την βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρω».

liagkas.jpg

Και πρόσθεσε: «Έχω αποφασίσει ότι αυτό είναι το σώμα μου και δεν ντρέπομαι γι’ αυτό. Σίγουρα για θέματα υγείας είναι σημαντικό να προσπαθήσω να χάσω κάποια κιλά. Προσπαθώ να αγαπάω τον εαυτό μου».

Ευρωεκλογές -Αρναούτογλου: «Ήμουν δίπλα στον πολιτικό αγώνα του αδελφού μου, Σάκη και τον στήριξα»

Συρίγος για «κόντρα» Αρναούτογλου-Λιάγκα: «Ξέρω ότι ο Γρηγόρης δεν έχει διώξει κάμερα του Πρωινού»

Λιάγκας - Αρναούτογλου στα χαρακώματα; Η αποκάλυψη της Γερμανού για τη νέα εκπομπή του Γιώργου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved