Προξενιό: Η συγκλονιστική συνάντηση Ιουλίας-Γρηγόρη & το σοκ του με την εγκυμοσύνη της Φιλιώς
Media

Προξενιό: Η συγκλονιστική συνάντηση Ιουλίας-Γρηγόρη & το σοκ του με την εγκυμοσύνη της Φιλιώς

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία είναι ευτυχισμένη με την κόρη της μακριά από το αρχοντικό και τον Γιωργίκη.

Όμως, την περιμένει μια έκπληξη. Εμφανίζεται μπροστά της ο Γρηγόρης, τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίσει. Την ίδια στιγμή, η Φιλιώ αποκαλύπτει στον Γρηγόρη την εγκυμοσύνη της.

Dhmhtrhs-Serfas-Eygenia-3ygkoroy_7.jpg

Τι θα δούμε αναλυτικά

Μετά την μοιραία βραδιά της μεγάλης αναστάτωσης στο αρχοντικό, η Χάδω είναι στα πρόθυρα της νευρικής κατάρρευσης και ο Γιωργίκης απειλεί τους πάντες και τα πάντα, προκειμένου όλα να γυρίσουν στην κατάσταση που βρίσκονταν πριν. Ανάμεσα στα θύματά του θα είναι και η Στάσα, που κινδυνεύει στα χέρια του προκειμένου να αποκαλύψει που βρίσκεται η κόρη της.

Anna-Masxa_16.jpg

Ο Δήμου, καταλαβαίνοντας πως έχει μπλέξει άσχημα με τον Προβιό, κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να βρεθεί μια λύση, την ίδια στιγμή που η Κατερίνη απολαμβάνει τις προετοιμασίες για την επικείμενη μετακόμισή της στην Αθήνα, τις οποίες και μοιράζεται με τον Κρίστοφερ Μακρή. Την ίδια στιγμή, η αποκάλυψη του παρελθόντος του Χρήστου και του Επιφάνειου, φέρνει στο φως και νέες αποκαλύψεις, ενώ μια απροσδόκητη επίσκεψη στο κρησφύγετό τους, θα δημιουργήσει μια πολύ φορτισμένη ατμόσφαιρα για την Ιουλία.

Meleths-Hlias-Xristina-Ma3oyrh.jpg

Στο μεταξύ, ο Ζαφείρης στην προσπάθειά του να δώσει ένα μάθημα στον Σωτηράκη, πυροδοτεί άθελά του ένα μοιραίο γεγονός, που κανείς δεν έχει προβλέψει…

Ο Γιωργίκης απειλεί τη Στάσα να του πει πού κρύβεται η Ιουλία

Η Ιουλία ζητά από το Γρηγόρη να μην τη μαρτυρήσει

Ο Γιωργίκης νιώθει προδομένος και μόνος

Δείτε το trailer

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved