Media

MasterChef 2024: Η συγκίνηση Λευτέρη-Χριστίνας που είδαν τις οικογένειές τους μετά από καιρό!

MasterChef 2024: Απόψε (11/6) παρακολουθούμε τη δεύτερη φάση του μεγάλου τελικού του φετινού διαγωνισμού μαγειρικής και ο Λευτέρης με τη Χριστίνα είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα! 

Χθες όπως είδαμε στην πρώτη από τις τρεις φάσεις του μεγάλου τελικού μεταξύ των δύο φιναλίστα, το άγχος είχε καταβάλλει τα δύο παιδιά που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα στα πιάτα τους.

MasterChef 2024: Απόφαση της τελευταίας στιγμής! Αλλάζει η μέρα μετάδοσης του τελικού! Τι συνέβη;

Οι δύο παίκτες στάθηκαν ενώπιον των κριτών, σε δοκιμασία που θα γίνει στο στούντιο του MasterChef μιας και η προηγούμενη έγινε στην όμορφη Καλαμάτα.

Ούτε ο Λευτέρης, ούτε όμως και η Χριστίνα περίμεναν πως ξαφνικά θα έβλεπαν μπροστά τους τις οικογένειές τους, τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αφού λοιπόν υποδέχτηκαν στο πλατό κάποιους από τους άλλοτε συμπαίκτες τους, ήρθε και η στιγμή να δουν μπροστά τους τους γονείς τους, τα αδέλφια τους και κάποια από τα ξαδέλφια τους που είναι πολύ δεμένοι μαζί τους.

Όλοι τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία και μετά από τις απαραίτητες συστάσεις αλλά και τα πειράγματα από τους κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο πήραν τον δρόμο για τον εξώστη προκειμένου να παρακολουθήσουν την τρίωρη μαγειρική αναμέτρηση Λευτέρη και Χριστίνας.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved