Media

MasterChef 2024: Η επιτροπή... αξιολόγησης για τον Παράδεισο και το... παρεκκλήσι του Λευτέρη!

MasterChef 2024: Μπορεί στην τελική ευθεία του διαγωνισμού μαγειρικής το άγχος και η ένταση στην ψυχολογία των παικτών να είναι τα πιο έντονα συναισθήματα, όμως υπάρχουν και οι στιγμές που έρχεται πολύ... γέλιο! 

Όπως εκείνη που ο Λευτέρης αντί να πει ότι έχει παρεκκλίνει από αυτό που ήθελε να δημιουργήσει, είπε ότι έχει... παρεκκλήσει, με τους τηλεθεατές να του δίνουν να καταλαβαίνει σε... επικά σχόλια στο Twitter!

MasterChef 2024: Η συγκίνηση Λευτέρη-Χριστίνας που είδαν τις οικογένειές τους μετά από καιρό!

Τα επικά σχόλια για τα ελληνικά του Λευτέρη όμως δεν ήταν τα μοναδικά που κατέκλυσαν τα social media αφού σειρά είχε μία ατάκα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου που έφερε πολύ γέλιο.

Επειδή σήμερα (11/6) οι κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης ήταν ντυμένοι στα λευκά, ο θείος Λεωνίδας είπε λίγο πριν ξεκινήσουν μαζί οι τρεις τους να δοκιμάζουν τα πιάτα των φιναλίστ πως νιώθει σαν να είναι επιτροπή αξιολόγησης όσων πρέπει να πάνε στον Παράδεισο.

Φυσικά, στο άκουσμα αυτής της ατάκας, οι άλλοι δύο κριτές τρελάθηκαν στο γέλιο, γεγονός που φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστο ούτε από τους τηλεθεατές.

Δείτε παρακάτω κάποια χαρακτηριστικά tweets για αυτές τις δύο στιγμές του δεύτερου μέρους του μεγάλου τελικού του MasterChef:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved