Ψυχοκόρες: Ο Τάσος αποκαλύπτει στη Νέλλα τη συμφωνία του με τον Κοσμά & η Αρχοντούλα λιποθυμά
Media

Ψυχοκόρες: Ο Τάσος αποκαλύπτει στη Νέλλα τη συμφωνία του με τον Κοσμά & η Αρχοντούλα λιποθυμά

Τι θα δούμε σήμερα, 12 Ιουνίου στη σειρά, Ψυχοκόρες

Η Δεσποινιώ αποφασίζει να εγκαταλείψει τη Βικτωρία γιατί δεν θέλει να δουλέψει ως ένα από τα κoρίτσια της Μαρί. Η Αρχοντούλα δεν νιώθει καλά. Η Βασιλική αρνείται να υπογράψει δήλωση μετανοίας.

froso-psixokores.jpg

Η Ευανθία αναγκάζεται να εξομολογηθεί στη Διονυσία πως βλέπει. Ο Οδυσσέας αναλαμβάνει το καφενείο, ενώ ο Στράτος βρίσκει αρχαία στη γη του Νάτση. Ο Τάσος πάει στη Μαρίκα, ψάχνοντας για τη Δεσποινιώ.

Η Νέλλα όμως τον διώχνει κι αυτός της αποκαλύπτει τη συμφωνία του με τον Κοσμά. Η Άννα φαίνεται να ενδίδει στο φλερτ του Κοσμά.

Ο Παύλος και η Μάγια θυμούνται τα παλιά, ενώ ο Λεωνίδας καταλαβαίνει πως ο Ερμής έχει μπλέξει...

kosmasnella-psixokores.jpg

Ψυχοκόρες: Ο Κοσμάς μαθαίνει ότι ο Σώττος δεν είναι γιος του και χωρίζει τη Νέλλα

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Ψυχοκόρες, είδαμε: Οι συγκρατούμενες της Βασιλικής υπόσχονται να τη βοηθήσουν να βρει τον πατέρα της. Ο Κοσμάς με πρόφαση την ξενόγλωσση αλληλογραφία του περνά περισσότερο χρόνο με την Άννα. Ο ψυχαναλυτής της Νέλλας την προτρέπει να τον διεκδικήσει. Η Βικτωρία συστήνει τη Δεσποινιώ στη Μαρί για εργασία. Ο Τάσος ζητά από τον Χρόνη μεροκάματο. Ο Παύλος κι η Μάγια αναλαμβάνουν το κόστος της κηδείας της αδερφής του Λεωνίδα. Η Αρχοντούλα καταλαβαίνει πως η Μαρίκα και ο Σώτος προχώρησαν τη σχέση τους. Η Φρόσω κάνει συμφωνία με τον αστυνόμο Βελλή για τον φάκελο της υπόθεσης του Θωμά...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved