Έρωτας Φυγάς-Γιολάντα Καλογεροπούλου: Ο ρόλος στη σειρά και ο κεραυνοβόλος έρωτας με τον σύζυγό της
Showbiz

Έρωτας Φυγάς-Γιολάντα Καλογεροπούλου: Ο ρόλος στη σειρά και ο κεραυνοβόλος έρωτας με τον σύζυγό της

Για την τηλεοπτική της εμπειρία στην τηλεόραση, για την πρόταση για τον ρόλο στον Έρωτα φυγά αλλά και για το πώς γνωρίστηκε με τον σύζυγό της, μίλησε η Γιολάντα Καλογεροπούλου.

Τηλεοπτικά πού σε είχαμε δει πριν τον «Έρωτα φυγά»;

Είχα έναν ρόλο στο «Ταμάμ». Μετά όμως από τη συγκεκριμένη σειρά μετακόμισα στο Λονδίνο για κάποια χρόνια, έφαγα πολλή βροχή (γέλια). Η επιστροφή στην Ελλάδα είναι ένα διάλειμμα, προέκυψε πολύ ξαφνικά στην Αντίπαρο και δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου.

Γιολάντα Καλογεροπούλου στο gossip-tv: Η είσοδος στον Έρωτα φυγά,η κουμπαριά με τη Μπόμπα & το παιδί

yolanda.kalo_1706699815_3292359134857586757_263569271.jpg

Και εκεί που ήσουν στο Λονδίνο ξαφνικά επιστρέφει στην Ελλάδα και μπαίνεις σε καθημερινή σειρά...

Ναι, ήταν μια ακραία αλλαγή για μένα. Ήμουν για διακοπές στην Αντίπαρο με έναν καλό μου φίλο που είναι επίσης ηθοποιός, τον Αγησίλαο Μικελάτο, που είναι και ο νονός της κόρης μου, και με ρώτησε αν θα ήθελα να παίξω σε μια σειρά, γιατί του τηλεφώνησε μια γνωστή του casting director. Του είπα ναι, γιατί η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα το είχα στο μυαλό μου να επιστρέφω στα καλλιτεχνικά, μου είχε λείψει η τηλεόραση και το θέατρο. Γιατί και στην Αγγλία παρότι έκανα διάφορα σεμινάρια, το έκανα περισσότερο για μένα. Οπότε ήθελα τώρα κάτι πιο επαγγελματικό. Να εξελιχθώ δηλαδή περισσότερο. Πήγα λοιπόν στο casting με το σκεπτικό ότι αν με πάρουν, θα δω στη συνέχεια πώς θα διαμορφώσω τη ζωή μου. Τελικά με πήραν στον «Έρωτα φυγά» και σε μια μέρα έπρεπε να κανονίσω τα πάντα, το πού θα μείνω, το τι θα γίνει με τον άντρα μου που είναι στο Λονδίνο, τα πάντα.

yolanda.kalo_1710781988_3326602889034553933_263569271.jpg

Πού γνωριστήκατε με τον σύζυγό σου;

Ο σύζυγός μου είναι μισός από την Καραϊβική και μισός από τη νότια Γαλλία, γνωριστήκαμε στη Μύκονο και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Μην σας πω ότι ερωτευτήκαμε πριν καν κοιταχτούμε για πρώτη φορά (γέλια). Είναι ένας μεγάλος έρωτας, κεραυνοβόλος. Μπορώ να πω πως είμαι ερωτική μετανάστρια. Για χάρη του συζύγου μου μετακόμισα στο Λονδίνο.

Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved