Ψυχοκόρες – Μαργαρίτα Αλεξιάδη: «Ήταν να πάρω τον ρόλο της Δεσποινιώς. Tη Βασιλική δεν την αλλάζω»
Media

Ψυχοκόρες – Μαργαρίτα Αλεξιάδη: «Ήταν να πάρω τον ρόλο της Δεσποινιώς. Tη Βασιλική δεν την αλλάζω»

The 2Night Show: Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Μαργαρίτα Αλεξιάδη, η ηθοποιός της σειράς Ψυχοκόρες.

Η τηλεοπτική Βασιλική Πολύζου μίλησε φυσικά για την ηρωίδα της αλλά και για τον ρόλο που της είχε δοθεί αρχικά και τελικά πήρε η Ασημένια Βουλιώτη.

«Ήθελα να γίνω ηθοποιός αλλά δεν το έλεγα στους δικούς του, το θεωρούσα πολύ προσωπικό», είπε αρχικά η Μαργαρίτα Αλεξιάδη και συνέχισε:

Ψυχοκόρες: Ο Τάσος αποκαλύπτει στη Νέλλα τη συμφωνία του με τον Κοσμά & η Αρχοντούλα λιποθυμά

psyxokorres.jpg

«Η ζωή μου με τις Ψυχοκόρες άλλαξε με τον αστείο τρόπο. Μπορεί να σε πετύχει κάποιος στο δρόμο και να σου πει τον πόνο του ή να σου πει “γιατί το έκανες αυτό;”. Έτυχε να γνωρίσω κάποιους ανθρώπους που μοιράστηκαν ιστορίες μαζί μου. Ή μου έχουν πει ότι “η μαμά μου ήταν ψυχοκόρη” και δυσκολευόταν να δει τη σειρά. Δεν παρουσιαζόταν ότι μια ψυχοκόρη πρέπει να τη χτυπάς ή να την κακοποιείς με τον οποιονδήποτε τρόπο. Ήταν γυναίκες που τις έπαιρνες και τις έσωζες, αυτό ήταν οι ψυχοκόρες.

Οι γονείς μου όταν με βλέπουν με κοιτάνε και μου λένε “Είδαμε Ψυχοκόρες. Παναγιά μου πώς τα κάνετε αυτά τα πράγματα;”. Δυσκολεύονται να το δουν! Ο πατέρας μου δεν μπορεί με τίποτα, στεναχωριέται πάρα πολύ.

Ήταν να πάρω τον ρόλο της Δεσποινιώς στην πολλή αρχή. Δεν μπορώ να φανταστώ ούτε τον δικό μου ρόλο στην Ασημένια, ούτε τον δικό της σε εμένα. Τη Βασιλική δεν την αλλάζω».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Αποκαλυπτικές οι «Ψυχοκόρες»: «Για μια περίοδο ήμουν η κοπέλα που έφαγα το χαστούκι από τη Ματσούκα»

Ψυχοκόρες - Σώτος Κοτρώτσης: Ποιος είναι ο πλούσιος κληρονόμος που ερωτεύεται τη Μαρίκα Πολύζου;

Ψυχοκόρες - Μαργαρίτα Αλεξιάδη: Ο ρόλος στο Maestro, οι σπουδές & ο «εφιάλτης» που έζησε στο Πήλιο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved