Media

Έρωτας φυγάς: Ο Φάνης αποκαλύπτει στον Ιάσονα ότι είναι αδέλφια

Σε μία άκρως συγκλονιστική αποκάλυψη προχωρά ο Φάνης στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1, Έρωτας φυγάς.

O ανιψιός του Στέφανου, από τη στιγμή που έφτασε στη Μεσσήνη, έβαλε στόχο ζωής να καταστρέφει την οικογένεια Δεμερτζή και ο λόγος ήταν πολύ σοβαρός. Στην πραγματικότητα ο Φάνης είναι νόθος γιος του Γεώργιου Δεμερτζή, ο οποίος εγκατέλειψε τη μητέρα του και δεν αναγνώρισε ποτέ τον ίδιο ως παιδί του. Έτσι, ο νεαρός μεγάλωσε μισώντας τον Γεώργιο και διψώντας για εκδίκηση. Έβαλε, λοιπόν, στο στόχαστρό του τον αδελφό του, επειδή εκείνος πήρε από τον πατέρα τους αγάπη και φροντίδα.

Έρωτας Φυγάς: Σχέδιο εξόντωσης – Ο Στέφανος στο στόχαστρο του Κοντογιάννη

Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο άντρας στράφηκε εναντίον του Ιάσονα για να τον καταστρέψει με ύπουλους τρόπους. Παράλληλα, κακόβουλες προθέσεις έχει και η μυστική του συνεργάτιδα, η Δάφνη, που συστήθηκε σε όλους ως Άρτεμη. Η κοπέλα θέλει να διαλύσει τον επιχειρηματία, πουλώντας του έρωτα, διότι τον θεωρεί υπεύθυνο που στερήθηκε την αγάπη της μητέρας της, η οποία είναι η Ουρανία. Παρόλο που οι δύο αυτοί ήρωες επιθυμούν το κακό του Ιάσονα, εκείνος καταφέρνει και τους κερδίζει με τον ακέραιο χαρακτήρα του. Έτσι, η Δάφνη τον ερωτεύεται πραγματικά, ενώ ο Φάνης αποφασίζει να του αποκαλύψει τον ισχυρό δεσμό που τους ενώνει.

Ο ανιψιός του Παράσχου γράφει ένα ειλικρινές γράμμα με παραλήπτη τον Ιάσονα και μέσω αυτού εξομολογείται με λεπτομέρειες τα πάντα για την αληθινή του ταυτότητα. Επίσης, αναφέρει ότι είναι αποφασισμένος να, διεκδικήσει όσα του αναλογούν από την περιουσία του πατέρα τους. Στη συνέχεια, ο Φάνης δίνει την επιστολή στον Δεμερτζή και με αυτόν τον τρόπο τού αποκαλύπτει ότι είναι αδέλφια. Όταν ο Ιάσονας διαβάζει το γράμμα, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άνθρωπος που θεωρούσε εδώ και τόσον καιρό φίλο είναι στην πραγματικότητα ετεροθαλής αδελφός του και μάλιστα διεκδικεί όσα στερήθηκε εξαιτίας του πατέρα τους. Αυτό έχει ως συνέπεια, ακόμη μία φορά, η ζωή του Ιάσονα να αλλάξει με δραματικό τρόπο. Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

Έρωτας φυγάς: Ευγενία Αποστόλου: «Η Παναγιώτα συμπονάει την Ευγενία»

Έρωτας φυγάς: Το τραγικό φινάλε- Ο ματωμένος γάμος

Έρωτας Φυγάς- Ζούνη: «Η μεταγραφή σε ένα μεγάλο κανάλι, ήταν επιβεβαίωση της αξίας της δουλειάς μας»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved