Media

My Style Rocks: Αυτές είναι οι 5 φιναλίστ του τελικού! Η Σιμόν ζήτησε να αποχωρήσει & η Ζέτα έκλαιγε

My Style Rocks: Αύριο (14/6) θα παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μόδας και η Κατερίνα Καραβάτου είχε να κάνει πολλές ανακοινώσεις! 

Κυρίως να ανακοινώσει τα ονόματα των πέντε μεγάλων φιναλίστ που περνούν στον μεγάλο τελικό και θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού.

My Style Rocks ημιτελικός: Ποιες παλιές παίκτριες επιστρέφουν σήμερα;

Η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε ότι δεν παίζει ρόλο η σειρά με την οποία ανακοίνωσε τα ονόματα, καθώς αύριο θα κριθεί ποια από τις πέντε αξίζει να πάρει τον τίτλο της Βασίλισσας του Στυλ αλλά και να κατακτήσει το μεγάλο έπαθλο.

Τα κορίτσια λοιπόν που περνούν είναι οι εξής:

Νικολίνα Νικολούζου, Καζαμπλάνκα, Δήμητρα Ζαφειρακοπούλου, η Βασιλική Τρανούλη (Μπι) και η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

Λίγο πριν ολοκληρωθούν οι ανακοινώσεις της Κατερίνας Καραβάτου όμως, η Σιμόν αποφάσισε να ζητήσει τον λόγο και να δηλώσει ότι αποχωρεί από το παιχνίδι, πριν καν ανακοινωθεί από την παρουσιάστρια, ποια, ανάμεσα στην Ζέτα και τη Σιμόν, περνούσε στον τελικό.

Η Κατερίνα Καραβάτου έδειξε να έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση με τη συμπεριφορά αυτή της Σιμόν ζητώντας μάλιστα συγγνώμη από τη Ζέτα που όλο αυτό το περιστατικό τής έκλεψε την χαρά της πρόκρισής της στον τελικό.

H Zέτα Θεοδωροπούλου.

Η Ζέτα ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας πως ο λόγος ήταν η ένταση των στιγμών που ζούσε.

Η Σιμόν από την πλευρά της είπε ότι χαίρεται που έμεινε στο παιχνίδι και που έμαθε να έχει υπομονή με ανθρώπους που δεν θα το περίμενε ποτέ ενώ τόνισε πως χάρηκε πολύ που είχε γνωρίσει την Κατερίνα Καραβάτου και τους κριτές. Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν στο πλατό του ημιτελικού:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved