MasterChef 2024: Η έναρξη του μεγάλου τελικού, τα 188.000 € που μοιράστηκαν & η σκληρή δοκιμασία
Media

MasterChef 2024: Η έναρξη του μεγάλου τελικού, τα 188.000 € που μοιράστηκαν & η σκληρή δοκιμασία

MasterChef 2024: Απόψε (13/6) παρακολουθούμε τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μαγειρικής ο οποίος θα γίνει live την τελευταία 1 1/2 ώρα!

Όπως είναι φυσικό, η αγωνία των φιναλίστ, του Λευτέρη Ζαφειρόπουλου και της Χριστίνα Χριστοφή έχει χτυπήσει κόκκινο, καθώς λαχταρούν και οι δύο να κατακτήσουν το μεγάλο έπαθλο.

MasterChef 2024: Όλα όσα θα δούμε απόψε στον τελικό - Χριστίνα Χριστοφή ή Λευτέρης Ζαφειρόπουλος;

xristina-lefteris.jpg

Οι κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης φόρεσαν τα καλά τους προκειμένου να υποδεχτούν τους πρωταγωνιστές της σημερινής βραδιάς.

Τόσο ο Λευτέρης όσο και η Χριστίνα δεν έκρυψαν το άγχος τους αλλά και τη στενοχώρια τους που ένα τόσο όμορφο ταξίδι φτάνει στο τέλος του.

Οι δικοί τους άνθρωποι, οι οικογένειές τους, φίλοι αλλά και οι περισσότεροι από τους άλλοτε συμπαίκτες τους βρίσκονταν στον εξώστη και σε πολύ γιορτινή ατμόσφαιρα, υποδέχτηκαν τους δύο φιναλίστ που απόψε θα τους δούμε να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους για την τρίτη και τελευταία φάση του τελικού. Επειδή λοιπόν γνωρίζουν πως όλα θα κριθούν απόψε, εννοείται πως έχουν προετοιμαστεί και κατάλληλα.

krites-master.jpg

Στο μεταξύ, οι κριτές έκαναν έναν μίνι απολογισμό για τη φετινή σεζόν αναφέροντας και τα ποσά που δίνονται φέτος συνολικά και τα οποία είναι 188.000 ευρώ τα οποία μοιράζονται στα 100.000 ευρώ του μεγάλου νικητή, 30.000 ευρώ για τον δεύτερο, 10.000 ευρώ που πήρε ο Ηλίας στο Silver Award για το πιάτο του και 28.000 ευρώ για κάθε παίκτη που στη διάρκεια του διαγωνισμού κέρδισε το έπαθλο των 1000 ευρώ για το καλύτερο πιάτο των δοκιμασιών.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved