Το προξενιό της Ιουλίας - Αποθέωση για τον Ηλία Βαλάση: «Απλά καθηλωτικός!»
Media

Το προξενιό της Ιουλίας - Αποθέωση για τον Ηλία Βαλάση: «Απλά καθηλωτικός!»

Το προξενιό της Ιουλίας: Απόψε (13/6) το επεισόδιο της αγαπημένης σειράς ήταν πολύ δυνατό από την πρώτη στιγμή, όμως ένας ηθοποιός ήταν εκείνος που έκανε το Twitter να «κλαίει» αλλά και να τον αποθεώνει!

Ο λόγος για τον Ηλία Βαλάση που όπως θυμόμαστε όλοι, γνωρίσαμε ως παίκτη του Survivor, όταν ακόμα αυτό το παρουσίαζε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, στις αρχές των 00s!

GP-tPovXgAEs6-R.jpg

Η διαδρομή του μάλλον ήταν δυσκολότερη σε σχέση με άλλων καλλιτεχνών αφού χρειάστηκε να προσπαθήσει διπλά για να αποδείξει το ταλέντο του.

Και απόψε, όχι μόνο απέδειξε πως δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τους υπόλοιπου ηθοποιούς αλλά αντίθετα τούς αντιμετωπίζει στα ίσα και μάλιστα ξεχωρίζει!

Απόψε, ο θρήνος του Ζαφείρη για τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε, τη Ζανέτ η οποία έφυγε από μαχαιριά του Σωτηράκη όταν μπήκε μπροστά από τον Ζαφείρη για να μην τραυματιστεί εκείνος, έκανε τους τηλεθεατές να «κλαίνε» και άλλοι να ταυτίζονται με το δράμα του.

Τα σχόλια των τηλεθεατών στο Twitter μετά από τη σκηνή όπου ο Ζαφείρης πήγε να συναντήσει τον Επιφάνειο, τον μοναδικό άνθρωπο που εμπιστεύεται και μπορεί να του πει τα εσώψυχα και να θρηνήσει την αγαπημένη του, «γονάτισε» το τηλεοπτικό κοινό που δεν θα μπορούσε παρά να αποθεώσει τον ηθοποιό για τη μοναδική του ερμηνεία.

Δείτε παρακάτω κάποια χαρακτηριστικά tweets αποθέωσης του Ηλία Βαλάση:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved