Νίνα Λοτσάρη: Η παρέμβαση του συντρόφου της κατά τη διάρκεια συνέντευξής της–«Με χώνει κανονικότατα»
Media

Νίνα Λοτσάρη: Η παρέμβαση του συντρόφου της κατά τη διάρκεια συνέντευξής της–«Με χώνει κανονικότατα»

Η Νίνα Λοτσάρη άνοιξε το δικό της ατελιέ με τις δικές της δημιουργίες και μίλησε στο Happy Day, όμως κατά τη διάρκεια της συνέντευξης έκανε παρέμβαση ο σύντροφός της, Χρήστος Λεμονίδης

Αρχικά είπε: «Γενικά, η ζώνη ασφαλείας είναι κάτι που δε μου αρέσει στη ζωή μου, μόνο όταν είμαι στο αυτοκίνητο τη φοράω. Ό,τι έχω κάνει, το έχω κάνει με ρίσκο. Ήρεμη και ασφαλής θέλω να είμαι μόνο στην προσωπική μου ζωή».

Νίνα Λοτσάρη: Η ηλικία, ο σύντροφος και τα αρνητικά σχόλια που την επηρέασαν

lotsari-3.jpg

Και πρόσθεσε η Νίνα Λοτσάρη: «Τα παιδιά μου και ο σύντροφός μου, ο Χρήστος, ήταν οι πρώτοι που έμαθαν ότι ήθελα να ανοίξω το ατελιέ. Με στήριξαν πάρα πολύ. Ο Χρήστος είναι καθημερινά εδώ στο ατελιέ και δουλεύει, κανονικά. Με βοηθάει πάρα πολύ. Είναι υπέροχο να το νιώθεις αυτό από τον σύντροφό σου. Είναι συνέχεια εδώ και δουλεύει νυχθημερόν θέλω να σου πω».

Και τότε… έκανε παρέμβαση ο Χρήστος Λεμονίδης! Ο σύντροφός της εμφανίστηκε στην πόρτα και δεν δίστασε να πει: «Σε ακούω εγώ από μέσα να ξέρεις. Κοινώς με χώνει, με χώνει κανονικότατα. Αυτό!».

lotsari.jpg

Και η Νίνα είπε λίγο αργότερα: «Ενεργειακά ο Χρήστος είναι ανώτερος από εμένα. Είναι ένας λαμπερός άνθρωπος. Δεν τον βλέπεις ποτέ με μούτρα, είναι η χαρά της ζωής. Το θαυμάζω αυτό στον Χρήστο. Δεν έχει ποτέ τις μαύρες του. Είμαστε 3,5 χρόνια μαζί και δεν τον έχω δει ποτέ με τις μαύρες του. Ακόμα και κάποια ξεσπασματάκια που μπορεί να έχει, είναι για πολύ λίγο, μετά είναι με το χαμόγελο. Δεν έχει καμία μιζέρια, δε θα ήμασταν άλλωστε μαζί αν είχε»!

Κουλιανού- Λοτσάρη και πολλοί επώνυμοι σε event στον Πειραιά

Night out για ερωτευμένα ζευγάρια και βόλτες στη χειμωνιάτικη λιακάδα για Σταμάτη-Παναγοπούλου

Paparazzi! Νίνα Λοτσάρη: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τον σύντροφό της - Η εντυπωσιακή εμφάνιση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved