Μίλτος Χαρόβας στο gossip-tv: «Ο 4ος κύκλος της Ελιάς θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του Παρασκευά»
Gossip Specials

Μίλτος Χαρόβας στο gossip-tv: «Ο 4ος κύκλος της Ελιάς θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του Παρασκευά»

Θα μπορούσε αυτό το πλάσμα να είναι βγαλμένο από παραμυθοχώρα. Ξέρεις εκεί οπού ζουν οι μικροί ήρωες που κάνουν το αδύνατο… δυνατό και το δύσκολο… πανεύκολο!

Θα μπορούσε επίσης να είναι φίλος κολλητός, να είναι αυτός που στα δύσκολά σου θα είναι εκεί και με ένα γέλιο του ή μια του ατάκα ή ακόμη και με βλέμμα του να σε κάνει να νιώσεις αυτό το «ξαλάφρωμα» της ψυχής. Δεν ξέρω αν είναι η εικόνα και η φωνή, αν είναι αυτό το τόσο ρεαλιστικό που βγάζει μέσα από τον ήρωά του στη Γη της Ελιάς… αυτό το ταλέντο που ξεδιπλώνεται μπροστά σου και λες «υπάρχει ελπίδα στη νέα γενιά». Ξέρω σίγουρα πως είναι το next big thing που ανακάλυψε ο Ανδρέας Γεωργίου και ήρθε για να μείνει!

miltos.23_1717080375_3379437586017954769_1904728250.jpg

Μίλτος Χαρόβας

Να μείνει γιατί η Τέχνη έχει ανάγκη από πρόσωπα που «χτίζουν» το μέλλον τους με μελέτη, ανάγκη για δημιουργία και σεβασμό στο υλικό που δεν τους χαρίζεται!

Είναι ο Μίλτος Χαρόβας, ο τηλεοπτικός «Μιλτιάδης» από τη Γη της Ελιάς που έχει φέρει τα πάνω κάτω στη Μάνη και αναμένεται να είναι ο ήρωας εκείνος που στο νέο κύκλο θα μας καταπλήξει ακόμη περισσότερο.

Σε αρκετά μικρή ηλικία ξεκίνησε η σχέση σου με τη μουσική και θα ήθελα να μου πεις ποια ήταν αυτή η ανάγκη που σε οδήγησε στο να ασχοληθείς με αυτό το είδος της Τέχνης.

Η μουσική είναι το μεγαλύτερο μέσο έκφρασης που έχω συναντήσει μέχρι στιγμής. Δεν νομίζω ότι υπήρξε κάποια ανάγκη που με ώθησε στη μουσική, απλά συνέβη. Και όταν κατάλαβα πόσο θετική επίδραση έχει πάνω μου, ήξερα πως θέλω να την ανακαλύψω όσο περισσότερο μπορώ. Δουλεύω καθημερινά πάνω στη μουσική και στη φωνή μου και με όσο χρόνο μου απομένει απ’ τα γυρίσματα γράφω και δική μου μουσική.

miltos.23_1706458226_3290332544665575739_1904728250.jpg

H ζωή μού έχει δείξει ότι είναι απρόβλεπτη, και έτσι προτιμώ να ζω στο τώρα και απλά να δουλεύω σκληρά για το μετά κρατώντας μικρό καλάθι

Λίγα χρόνια αργότερα ήρθε και η συμμετοχή σου στο X Factor; Τι αποκόμισες από αυτή την εμπειρία;

Ο διαγωνισμός αυτός ήταν ένα πολύ σημαντικό σκαλοπάτι στη ζωή μου. Ήταν η πρώτη μου επαφή με το stage, με το κοινό, αλλά και με την τηλεόραση. Μου δίδαξε πως χρειάζεται να δουλεύω σκληρά για το οτιδήποτε θέλω να πετύχω και πάνω απ’ όλα να είμαι ο εαυτός μου. Δεν θα μπορούσα να παραλείψω το γεγονός ότι μου έδωσε πολλές ευκαιρίες, όπως την είσοδο μου στην Γη της Ελιάς, μετά από πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου.

Συνάντησες δυσκολίες καθώς ακόμη ήσουν μαθητής;

Η κύρια δυσκολία που αντιμετώπισα ήταν ότι το πρόγραμμα του show, τύχαινε να συμπίπτει με το πρόγραμμα του σχολείου. Οπότε πολλές φορές χρειαζόταν να πάρω τη ‘δύσκολη’ απόφαση να παίρνω απουσίες (γελάει)

miltos.23_1706458226_3290332544673874461_1904728250.jpg

Οι γονείς σου σε αυτή την απόφασή σου πόσο υποστηρικτικοί ήταν; Υπήρξαν από πλευράς τους δεύτερες σκέψεις;

Όταν ήρθε η πρόταση για τη συμμετοχή μου στο show, οι γονείς μου είχαν αρκετές δεύτερες σκέψεις καθώς αυτό θα σήμαινε πως χρειάζεται να πάω στην Αθήνα και να αφιερώνω λιγότερο χρόνο στο σχολείο. Τους ζήτησα λοιπόν να με αφήσουν να πάω τουλάχιστον στην οντισιόν. Και αφού η οντισιόν πήγε αρκετά καλά και είδαν πόσο πρόθυμος είμαι να δουλέψω πάνω σε αυτό αλλά και να προσπαθήσω να το ισορροπήσω με το σχολείο, στάθηκαν δίπλα μου και κάναμε τη διαδρομή μαζί.

Η πρόταση συνεργασίας για τον ρόλο του «Παρασκευά» από τον Ανδρέα Γεωργίου, αν θυμάμαι καλά, ήρθε μέσα από ένα live. Πώς ένιωσες εκείνη τη στιγμή;

Η πρόταση που μου έκανε ο Ανδρέας Γεώργιου ήταν κάτι που δεν το περίμενε κάνεις. Πόσο μάλλον εκείνη την ώρα. Εγώ όπως και όλοι οι υπόλοιποι στο στούντιο εκείνη την μέρα δε μπορούσαμε να το πιστέψουμε.

Ήταν στα σχέδια σου, Μίλτο, να ασχοληθείς και με την Τέχνη της υποκριτικής;

Η υποκριτική είναι μια Τέχνη που πάντοτε θαύμαζα και εκτιμούσα. Ήλπιζα κάποια στιγμή να καταφέρω να δοκιμαστώ σε αυτήν και να που αυτή η στιγμή ήρθε.

miltos.23_1685722198_3116386129481314404_1904728250.jpg

Μίλησέ μου λίγο για τον Παρασκευά και τι είναι αυτό που ακόμη δεν έχουμε δει από τον ήρωά σου;

Ο Παρασκευάς είναι ένας πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρας. Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστος ο τρόπος που καταφέρνει να ισορροπεί ανάμεσα στον ατελείωτο χαβαλέ του και στον τόσο βαθύ συναισθηματικό του κόσμο. Σίγουρα έχει να μας ξεδιπλώσει πολλές ακόμη πτυχές του εαυτού του και να μας εκπλήξει με το πως θα αντιμετωπίσει σημαντικές δυσκολίες που έρχονται στη ζωή του.

Στην πραγματική σου ζωή θα επέλεγες να έχεις στην παρέα σου έναν τύπο σαν τον Παρασκευά;

Πέρα από το συναισθηματικό δέσιμο που έχω αναπτύξει ως Μίλτος με τον Παρασκευά, πραγματικά πιστεύω πως θα κάναμε φοβερή παρέα μιας και είναι γεμάτος θετική ενέργεια και χιούμορ. Αυτό που θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον είναι η μουσική χημεία που θα μπορούσαμε να έχουμε.

Αν είχες τη δυνατότητα να αλλάξεις κάτι στο σενάριο σε σχέση με τον ήρωά σου, τι θα ήταν αυτό; Να φοβόταν, ας πούμε λιγότερο τον Δημοσθένη;

Όσον αφορά στο σενάριο και την εξέλιξη του Παρασκευά, εμπιστεύομαι απόλυτα την σεναριογράφο μας, Βάνα Δημητρίου και θαυμάζω την δημιουργικότητα και τη φαντασία της.

Γιατί πιστεύεις πως ο Δημοσθένης σε πιέζει να κάνεις τον αρραβώνα;

Ο Δημοσθένης είναι ένας συντηρητικός άνδρας μιας συγκεκριμένης οικονομικής και κοινωνικής τάξης. Κανείς θα περίμενε πως θα ήθελε ένα γαμπρό για την κόρη του που θα πληροί κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις όπως οικονομική ευμάρεια, συγκεκριμένο μορφωτικό επίπεδο, οικογενειακό υπόβαθρο κ.α. Αντιθέτως έπεσε επάνω στον Παρασκευά έναν πλανόδιο μουσικό του δρόμου που μέχρι πρόσφατα δεν είχε καν γνωρίσει «οικογένεια». Παραδόξως βλέπουμε τον Δημοσθένη να παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατήσει τον Παρασκευά στο πλευρό του και στης κόρης του. Αυτό συμβαίνει γιατί στον Παρασκευά έχει δει πράγματα και αρετές που δεν τα συναντάς εύκολα. Αναγνωρίζει ότι είναι ένα παιδί με όνειρα και βλέψεις αγαπητό από όλους. Με πλέον μια μεγάλη οικογένεια που τον αγαπάει και τον στηρίζει σε ότι κάνει. Ένα παιδί με καλλιεργημένο μυαλό που διψάει για περισσότερα και δεν τα βάζει κάτω. Μα πάνω απ’ όλα γιατί είναι ο μεγάλος έρωτας της Ειρήνης.

Ο Φίλιππος σήμαινε και σημαίνει πολλά για τον Παρασκευά. Είναι εκείνος που μοιράστηκε μαζί του ένα σπίτι, μια δουλειά και πάνω απ' όλα μια οικογένεια


Και για πες μου βρε Παρασκευά, τελικά το κορίτσι θα το πάρεις ή μήπως το μυαλό σου είναι και κάπου άλλου;

Αυτό είναι κάτι που δε μπορεί να το ξέρει ούτε ο ίδιος ο Παρασκευάς!!

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου με την Ειρήνη; (δεν ήσουν κι από τα καλύτερα παιδιά της Μάνης)

Αν μια φράση μπορεί να χαρακτηρίσει αυτό το ζευγάρι είναι η εξής: «Εμείς μαζί δεν κάνουμε και χώρια δε μπορούμε». Η σχέση τους περνάει συνεχώς κύματα αλλά πάντα βρίσκεται ο τρόπος για να είναι καλά.

miltos.23_1712759142_3343188458651823133_1904728250.jpg

Και περνώντας στο άλλο κομμάτι της ιστορίας. Πώς νιώθει μέσα του ο Παρασκευάς μετά το φευγιό του Φίλιππου;

Ο Φίλιππος σήμαινε και σημαίνει πολλά για τον Παρασκευά. Είναι εκείνος που μοιράστηκε μαζί του ένα σπίτι, μια δουλειά και πάνω απ' όλα μια οικογένεια. Του είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστεί ότι ο κολλητός του δεν είναι πια μαζί του διότι τον αγαπούσε πολύ. Άλλο τόσο όμως αγαπάει και την οικογένεια του και κάνει τα πάντα για να σταθεί στο ύψος τον περιστάσεων, να γίνει βράχος για να μπορέσουν η Χάιδω, η Βασιλική και η Στελλίτσα να είναι καλά.

Στο μυαλό της η Χάιδω πώς σε έχει και τι θέλει να πετύχει με την επιμονή της να μένει στο σπίτι της;

Ο Παρασκευάς και η Χάιδω έχουν πλέον μια πραγματική σχέση μητέρας-γιου. Ο ένας βρίσκει στον άλλον αυτό που του λείπει. Ο Παρασκευάς μια μητέρα και η Χάιδω έναν γιο. Αγαπάει, προσέχει και στηρίζει ο ένας τον άλλον και δεν αντέχουν χωριστά.

Ποιο θα είναι το story που θα ζήσει ο Παρασκευάς στο νέο κύκλο;

Ο 4ος κύκλος θα φέρει τα πάνω κάτω σε πολλούς τομείς της ζωής του Παρασκευά, και όχι μόνο. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε με ποιον τρόπο θα καταφέρει να «ξεγλιστρήσει» από τις δυσκολίες που έρχονται.

Ποιες ήταν οι πιο δύσκολες σκηνές που ένιωσες πολύ βαρύ φορτίο μέσα σου ή ακόμη και πιο πρακτικές δυσκολίες;

Υπάρχουν δύο άκρα δυσκολίας στις σκηνές. Το ένα είναι οι σκηνές που απαιτούν πολύ διάβασμα ή σύνθετη συναισθηματική φόρτιση (πχ οι κηδείες.) Το άλλο άκρο είναι σκηνές που μας πιάνει νευρικό γέλιο στο γύρισμα και προσπαθούμε να το σταματήσουμε για να γράψουμε τη σκηνή. Νομίζω το δεύτερο είναι λίγο πιο δύσκολο.

Πώς είναι να συνεργάζεσαι με τόσο σπουδαία ονόματα στο χώρο;

Το δώρο αυτής της δουλειάς είναι ότι γίνεται με πολύ πολύ γέλιο. Σχεδόν σε κάθε σκηνή θα υπάρξει αυτό το κάτι που θα μας κάνει να μην μπορούμε να παίξουμε από τα γέλια, και αυτό είναι ανεκτίμητο

Ο 4ος κύκλος θα φέρει τα πάνω κάτω σε πολλούς τομείς της ζωής του Παρασκευά, και όχι μόνο.

miltos.23_1706458226_3290332544539774643_1904728250.jpg

Η σχέση σου με τα social media ποια είναι; Έχεις έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση με διαδικτυακό φλερτ και πώς αντιδράς;

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι σίγουρα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μου. Πέρα από ενημέρωση και ψυχαγωγία είναι σίγουρα ένα πολύ λειτουργικό μέσω για την προώθηση της δουλειάς μου και την επαφή με το κοινό. Όσον αφορά στο φλερτ, σίγουρα υπάρχει, όμως δεν είναι κάτι που το προτιμώ. Εκτιμώ περισσότερο κάθε δια ζώσης επαφή (γελάει)

Τελικά, που γέρνει περισσότερο το «θέλω» σου; Μουσική ή υποκριτική;

Η μια τέχνη λειτουργεί συμπληρωματικά της άλλης. Νιώθω ότι μπορώ να εκφραστώ απεριόριστα και τόσο διαφορετικά μέσα και από τις δυο. Θα ήθελα να συνεχίσω να τις εξερευνώ και όταν, ή αν, έρθει η ώρα να χρειαστεί να πάρω την απόφαση να ακολουθήσω αποκλειστικά μια από τις δυο, τότε θα τις θέσω ιεραρχικά.

Έχεις σκεφτεί τον Μίλτο σε μερικά χρόνια από τώρα; Πώς θα ήθελες να είναι η ζωή σου;

Έχω αρκετά όνειρα και συγκεκριμένους στόχους για τα επόμενα χρόνια, όμως η ζωή μου έχει δείξει ότι είναι απρόβλεπτη, και έτσι προτιμώ να ζω στο τώρα και απλά να δουλεύω σκληρά για το μετά κρατώντας μικρό καλάθι. Πάνω απ’ όλα όμως εύχομαι να είμαι υγιής και το εύχομαι για όλο τον κόσμο. Να έχω δίπλα μου άτομα που αγαπώ και με αγαπούν και σίγουρα την οικογένεια μου!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved