My style rocks τελικός: Με δάκρυα στα μάτια η Καραβάτου - «Είναι και για εμένα πολύ δύσκολο»
Media

My style rocks τελικός: Με δάκρυα στα μάτια η Καραβάτου - «Είναι και για εμένα πολύ δύσκολο»

My style rocks τελικός: Η Κατερίνα Καραβάτου δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μόδας.

Λίγο πριν ανακοινώσει ποιες από τις παίκτριες δεν θα συνέχιζαν στο τρίτο μέρος του τελικού, δάκρυα συγκίνησης κύλισαν στα μάτια της.

My style rocks: Το gossip-tv στον τελικό - Στιγμιότυπα από τα παρασκήνια! Οι ετοιμασίες και τα γέλια

karavatou4.jpg

«Θα ήθελα να σηκωθείτε όρθιες. Εγώ τώρα βλέποντας εκεί το στέμμα φωτισμένο θα ανακοινώσω τα ονόματα των κοριτσιών που δεν θα μπορέσουν να προχωρήσουν στη διεκδίκηση του στέμματος αυτού. Τα ονόματα θα τα πω με τυχαία σειρά», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καραβάτου και συνέχισε:

karavatou2.jpg

«Είναι και για εμένα πολύ δύσκολο και πολύ συγκινητικό το να πω ότι το κορίτσι που δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο τρίτο μέρος του τελικού αλλά τόσο άξια ήταν εδώ όλο αυτό το πολύ μεγάλο διάστημα είναι η αγαπημένη μου Δήμητρα Ζαφειρακοπούλου. Έλα εδώ Δήμητρά μου. Σ΄ευχαριστώ που ήσουν εδώ, αλήθεια. Και τώρα τα πράγματα είναι δυστυχώς ακόμα πιο δύσκολα. Έχουν μείνει 4 φιναλίστ κι εγώ πρέπει να ανακοινώσω ακόμα ένα όνομα. Το επόμενο κορίτσι που δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει το έπαθλο είναι η Casablanca».

Διαβάστε επίσης:

My style rocks τελικός: Η Μορτασία επέστρεψε για να στέψει τη νικήτρια - Αποκλειστική backstage φωτό

My style rocks: Η εμφάνιση της Casablanca απογοήτευσε: «Είναι τώρα αυτό εμφάνιση για τελικό;»

Σκορδά: Η επική ατάκα της στην Θεοδωροπούλου -«Σου εύχομαι… Αθηνά Οικονομάκου!»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved