Γρηγόρης Αρναούτογλου: H πρώτη του ανάρτηση για τον Όμορφο Κόσμο
Media

Γρηγόρης Αρναούτογλου: H πρώτη του ανάρτηση για τον Όμορφο Κόσμο

Με τρεις εκπομπές θα επιστρέψει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής ετοιμάζεται να ταξιδέψει ξανά σε όλη την Ελλάδα και να μεταφέρει εικόνες από κάθε μεριά της χώρας μας.

«Δεν θα σας πω τον τίτλο. Θα σας αφήσω για έκπληξη πώς με αντιμετωπίζει. Περνάμε πολύ ωραία. Μετά από 20 χρόνια κάθομαι και σκέφτομαι διάφορα περιστατικά. Ο κόσμος είναι πολύ γλυκός, θέλει μια αγκαλιά μέσα στις δυσκολίες. Δυστυχώς τα επεισόδια δεν θα είναι πάρα πολλά, όσα μπορέσω θα κάνω. Για του χρόνου δεν ξέρω να σας πω», είχε πει στην Super Κατερίνα.

Αποκαλυπτικός ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Κόντευα να τρελαθώ. Ήταν θέμα υγείας πια»

grigoris-arnaoutoglou.jpg

Και συνέχισε: «Έχω άγχος να περάσει καλά ο κόσμος, με σεβασμό, με γλυκύτητα, με ευγένεια. Προσπαθούμε να κάνουμε χιούμορ διακριτικό. Τα επεισόδια είναι πολύ λίγα. Είναι για λίγες εμφανίσεις. Πρέπει να τελειώσει μέχρι τον Δεκέμβρη 2024 και να προβληθεί μέχρι τότε. Ο τίτλος της εκπομπής είναι ξένος, φεύγει από το The Tonight Show και πάει σε άλλο show».

Ο παρουσιαστής μοιράστηκε μέσω Instagram φωτογραφία από τα γυρίσματα της εκπομπής του, έχοντας στο πλευρό του τον συνεργάτη του, Διονύση Κυπριώτη.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την μεγάλη αγκαλιά σας σε κάθε γύρισμα που κάνουμε… γιατί ναι υπάρχει ακόμα εκεί εξω ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ… Και είναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ!!!», γράφει στην ανάρτησή του.

Snapinsta.app_448387227_873126838178037_8576189833186955648_n_1024.jpg

Διαβάστε επίσης:

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έβγαλε στη δημοσιότητα τα λεφτά που παίρνει ο αδερφός του από την ΕΡΤ3

Αρναούτογλου: «Είμαι 50 χρονών και το μόνο που δεν με βοηθά είναι τα κιλά μου.Δεν μπορώ να κινηθώ…»

Συρίγος για «κόντρα» Αρναούτογλου-Λιάγκα: «Ξέρω ότι ο Γρηγόρης δεν έχει διώξει κάμερα του Πρωινού»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved