Χρυσοστόμου: «Λειτουργώ με την μυρωδιά. Αποφεύγω να γνωρίσω έναν άνθρωπο από μία φωτογραφία»
Showbiz

Χρυσοστόμου: «Λειτουργώ με την μυρωδιά. Αποφεύγω να γνωρίσω έναν άνθρωπο από μία φωτογραφία»

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής "Χαμογέλα και Πάλι" και μίλησε για τη θεατρική παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστήσει, καθώς και για το πώς... φλερτάρει. 

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στις «Όρνιθες» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη, αποκάλυψε για την παράσταση:

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Είναι σκανδαλώδες το πόσο ακριβό είναι να πάω να δω τους γονείς μου»

202204261046540.7464_GIORGOS_XRISOSTOMOY_442022.jpg

NDPPHOTO

«Κάνουμε συνέχεια πρόβες τώρα. Ήταν μια καλή αλλαγή γιατί δεν έχει καμία σχέση με τον "Αρτούρο". Χαίρομαι που είμαι με ton Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο. Θα είμαστε ένα πολύ ωραίο ντουέτο. Ο Άρης μας αφήνει να κάνουμε και κάποια παραπάνω αστεία. Δεν θα βάλουμε κάτι από το σήμερα. Συνήθως προσπαθείς να κάνεις κάτι που δεν έκαναν οι προηγούμενοι, αλλά εδώ έχει δοθεί πολύ μεγάλη σημασία στο ποιητικό και συγκινητικό κομμάτι», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Σχετικά με το εάν θα ήθελε να παρουσιάσει κάποια τηλεοπτική εκπομπή ο Γιώργος Χρυσοστόμου απάντησε:

«Μου έχουν κάνει πρόταση αλλά δεν θα την έκανα. Το φοβάμαι. Φοβάμαι πως δεν θα το κάνω σωστά».

202007201110380.6900_GIORGOS_XRISOSTOMOY_19072020.jpg

NDPPHOTO

«Τα social media τα έχω για επαγγελματικούς λόγους. Εγώ αποφεύγω να γνωρίσω έναν άνθρωπο από μία φωτογραφία. Λειτουργώ και με την μυρωδιά εγώ, οπότε… Δεν μου αρέσει να φλερτάρω έτσι. Έξω φλερτάρω. Η διά ζώσης συνάντηση είναι πιο ουσιαστική», είπε ο γνωστός ηθοποιός για το φλερτ.

Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξή του, ο Γιώργος Χρυσοστόμου δήλωσε πως αισθάνεται τυχερός γιατί έχει παίξει 12 φορές στην Επίδαυρο.

«Είναι και θέμα τύχης. Εγώ ήμουν από όταν βγήκα από τη σχολή. Νιώθω σεβασμό για την Επίδαυρο. Νομίζω πως όποιος έχει πάει και λέει ‘’το ‘χω’’ του δείχνει όπως δεν έχει τίποτα. Δεν έχει να κάνει με τα ιερά χώματα αλλά είναι πολύ συγκινητικό αν διαπιστώνεις πως ο κόσμος έχει ταξιδέψει τόση ώρα».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Το Ναυάγιο - Γιώργος Χρυσοστόμου: «Στα γυρίσματα ήμασταν στους 48 βαθμούς με τη χειμερινή κολεξιόν»

Το ναυάγιο - Οι αποκαλύψεις για τα γυρίσματα της σειράς

«Τρελάθηκε» με την κίνηση της Μενεγάκη - «Δεν αισθάνομαι καλά…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved