Ημέρα του πατέρα: «Για τους μπαμπάδες που δεν είναι κοντά μας» - Ο Καρράς το 1990 με την κόρη του
Showbiz

Ημέρα του πατέρα: «Για τους μπαμπάδες που δεν είναι κοντά μας» - Ο Καρράς το 1990 με την κόρη του

Σήμερα (16/6) γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα και στα social media ανεβαίνουν συνεχώς από το πρωί πολύ τρυφερές αναρτήσεις μπαμπάδων με τα παιδιά τους. 

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή και βύθισε τον καλλιτεχνικό κόσμο και όλους όσοι τον γνώρισαν και τον αγάπησαν στην απόλυτη θλίψη. Ένα πένθος που δεν έχει σβήσει και συνεχίζει να είναι νωπός ο πόνος της απώλειας.

Karras-1.jpg

Σήμερα, λοιπόν, ανήμερα της γιορτής του πατέρα, η Ειρήνη Καρρά, μοναχοκόρη του αξέχαστου τραγουδιστή, σίγουρα θα νιώθει έντονα την έλλειψη του Βασίλη Καρρά στον οποίο είχε τεράστια αδυναμία.

Ανήμερα της Γιορτής του πατέρα, λοιπόν, το vintagegreece στο instagram έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση με μία φωτογραφία και ένα βίντεο που χρονολογείται εδώ και 34 χρόνια. Όπως αναφέρεται στη λεζάντα της ανάρτησης:

«Για όλους τους μπαμπάδες που δεν είναι κοντά μας 🌷

Ο αγαπημένος μας Βασίλης Καρράς με την μικρή του Ειρήνη σε μια φωτογραφία από δεκαετία του 1990 και ένα σπάνιο βίντεο από την συναυλία του στη Θεσσαλονίκη που γιόρτασε τα 10 χρόνια στο τραγούδι παρέα με την μικρή του θαυμάστρια που ήταν εκεί για να γιορτάσει μαζί με τον μπαμπά της».

Δείτε παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/C8SLMIYoq9G/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved