Ιωάννα Τριανταφυλλίδου-Κίμων Κουρής: Το ερωτικό τους ταξίδι στη Νέα Υόρκη & οι απίθανες φωτό!
Showbiz

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου-Κίμων Κουρής: Το ερωτικό τους ταξίδι στη Νέα Υόρκη & οι απίθανες φωτό!

Μοναδικές στιγμές βιώνουν η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κίμων Κουρής στη Νέα Υόρκη, μία πόλη ιδιαίτερα οικεία στην ηθοποιό αφού έζησε για αρκετό καιρό στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Αυτή τη φορά όμως η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου φρόντισε να βρεθεί εκεί για ταξίδι αναψυχής, ως απλή τουρίστρια, γνωρίζοντας όμως πολύ καλά πού θα πήγαινε για να περάσει καλά.

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Και φυσικά είχε την καλύτερη παρέα, τον αγαπημένο της Κίμωνα Κουρή με τον οποίο είναι μαζί παραπάνω από έναν χρόνο και δείχνουν να πηγαίνουν τη σχέση τους από το καλό στο καλύτερο.

Μεταξύ των δραστηριοτήτων που επέλεξαν να έχουν οι δύο ερωτευμένοι ήταν και να παρακολουθήσουν το Tribeca Film Festival, ενώ δεν παρέλειψαν να επισκεφτούν μουσεία της πόλης αλλά και να πιούν το δροσιστικό κοκτέιλ τους στους ψηλούς ουρανοξύστες του Μανχάταν.

Το ζευγάρι απέφυγε να ανεβάσει κοινό φωτογραφικό ενσταντανέ, όμως τούς πρόδωσαν οι αναρτήσεις που έκαναν ο καθένας τους στον προσωπικό του λογαριασμό από το υπέροχο αυτό ταξίδι που φαίνεται πως ενθουσίασε και τους δύο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved