Απόστολος Λύτρας: Γιατί η σύζυγός του, μετά τον ξυλοδαρμό ζήτησε περιπολικό έξω από το σπίτι της
Inside Stories

Απόστολος Λύτρας: Γιατί η σύζυγός του, μετά τον ξυλοδαρμό ζήτησε περιπολικό έξω από το σπίτι της

Νέα τροπή παίρνουν τα πράγματα για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, την οποία επιβεβαίωσε ότι έκανε ο ίδιος με δηλώσεις του στις κάμερες, ζητώντας μάλιστα συγγνώμη από εκείνη και τις τρεις κόρες τους. 

Ο γνωστός ποινικολόγος αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει τη γυναίκα του, με τον Άρειο Πάγο, ωστόσο, να διατάζει, σύμφωνα με το newsbomb.gr, τη διενέργεια προκαταρτικής πειθαρχικής έρευνας για ενδεχόμενες ευθύνες δικαστικού και εισαγγελικού λειτουργού, αναφορικά με τις ενέργειες εκείνων στο στάδιο της προδικασίας για την υπόθεση.

Το ξέσπασμα του Νίκου Συρίγου για την υπόθεση Λύτρα: «Μην μας ξεφτιλίζετε άλλο ως άντρες…»

Ο Απόστολος Λύτρας αφού ομολόγησε ότι ξυλοκόπησε τη σύζυγό του, διώκεται και πειθαρχικά από τον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας. Έτσι, όπως ορίζουν οι νόμοι, η υπόθεση θα διερευνηθεί από το πειθαρχικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Στο μεταξύ, όμως, η σύζυγος του ποινικολόγου έχει ζητήσει αστυνομική προστασία και συγκεκριμένα την ύπαρξη περιπολικού έξω από το σπίτι όπου διαμένει μαζί με τα παιδιά τους.

Η ίδια δήλωσε ότι είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ, επισημαίνοντας την κατάθεση που έδωσε το βράδυ της Κυριακής (16/6) πως όσα χρόνια ήταν ζευγάρι με τον Απόστολο Λύτρα, ποτέ δεν είχε σηκώσει χέρι πάνω της.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved