Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος ζητάει από τον Λυκούργο να βάλει μπροστά το διαζύγιο με την Αμαλία
Media

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος ζητάει από τον Λυκούργο να βάλει μπροστά το διαζύγιο με την Αμαλία

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά, Η Γη της Ελιάς.

Ο Μάνος και η Μαρίνα μένουν άναυδοι με την ανακοίνωση του Ισίδωρου ότι χώρισε την Αμαλία. Η Ειρήνη κλαίει για τον Παρασκευά, αλλά ο Δημοσθένης έχει πεισμώσει και δεν υποχωρεί με τίποτα.

H-gh-ths-elias.jpg

Ο Παρασκευάς, από την άλλη, παραμένει κρυμμένος στο σπίτι του Λυκούργου και περνάει μαύρες ώρες.

Η Ισμήνη αρχίζει να ενοχλείται με την παρουσία της γραμματέως στο γραφείο του Κωνσταντίνου και το γεγονός ότι εκείνος αργεί να γυρίσει στο σπίτι το βράδυ, την θορυβεί.

isidoros-elia.jpg

Η Φιλιώ έχει αναστατωθεί πολύ με την επερχόμενη άφιξη της κόρης του Τζον. Η Ασπασία στήνει ένα κόλπο και κάνει τον Δημοσθένη να υποχωρήσει στο θέμα του Παρασκευά.

Ο Ισίδωρος ζητάει από τον Λυκούργο να βάλει μπροστά το διαζύγιο με την Αμαλία...

db7e393a-gi-tis-elias-amalia-athina.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς: Ο Παρασκευάς απελπίζεται από τη στάση του Δημοσθένη και σκέφτεται να φύγει πραγματικά από τη Μάνη. Η Αρετή περνάει από την τελική οντισιόν και ο σκηνοθέτης δείχνει πολύ ευχαριστημένος από την ερμηνεία της. Ο Πότης και η Άννα μπλέκουν σε νέες περιπέτειες...

Η Κούλα βρίσκεται σε εpωτικό αδιέξοδο, καθώς παλεύει να πλησιάσει τον Κουράκο, αλλά πέφτει σε τοίχο. Η Ασπασία, από την πλευρά της, της εξηγεί πως μάλλον δεν είναι του γούστου του και προσπαθεί να τη λογικέψει. Η Ισμήνη ενδίδει στη ζήλεια της και πηγαίνει στο γραφείο του Κωνσταντίνου προκειμένου να γνωρίσει από κοντά τη νέα του γραμματέα. Ο Μάνος και η Μαρίνα επιστρέφουν στη Μάνη κι ανακαλύπτουν ότι ο Ισίδωρος χώρισε...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved