Survivor τελικός: Οι εκπλήξεις της παραγωγής, τα αγωνίσματα και ο νέος χώρος
Media

Survivor τελικός: Οι εκπλήξεις της παραγωγής, τα αγωνίσματα και ο νέος χώρος

Survivor 2024: Οδεύοντας προς τις δυο τελευταίες βραδιές του φετινού κύκλου με τον ημιτελικό και τον τελικό να ολοκληρώνει το Survivor 2024, όλα αλλάζουν!

Πιο συγκεκριμένα ο ημιτελικός και ο τελικός αυτής της σεζόν δεν θα θυμίζει κανέναν προηγούμενο αρχής γενομένης από το γεγονός ότι δεν θα υπάρχει τηλεφωνική ψηφοφορία. Η ανάδειξη του μεγάλου νικητή θα έχει ως ένα και μοναδικό κριτήριο την αγωνιστική του απόδοση.

Survivor 2024: Ο παίκτης που κέρδισε τη 2η ασυλία και ο νέος μονομάχος!

Πάμε να δούμε τώρα πού και πώς θα διεξαχθεί και ποιες είναι οι εκπλήξεις που ετοιμάζει η παραγωγή.

survivor-(2).jpg

Ο ημιτελικός και ο τελικός του ριάλιτι θα πραγματοποιηθούν σε νέο χώρο στην περιοχή του Γαλατσίου με τις προετοιμασίες να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ο χώρος αυτός θα φιλοξενήσει περί τα 700 άτομα ανάμεσα τους οποίους οι πρώην παίκτες και οι συγγενείς των φιναλίστ και φυσικά το κοινό που θέλει να δει live πώς γίνονται οι δοκιμασίες. Αυτό είναι και το μεγάλο στοίχημα των ανθρώπων της παραγωγής καθώς από τον Άγιο Δομίνικο καταφτάνουν οι άνθρωποι που στήνουν τα αγωνίσματα ενώ θα φτιαχτούν και οι εξέδρες.

1718713680158-492177674-survivor-(1).jpg

Σκοπός είναι να μεταφερθεί η… «εμπειρία» του Άγιου Δομίνικου και πώς το ζούσαν εκεί οι παίκτες αλλά επί Ελληνικού εδάφους.

Σημειώνουμε πως για την ώρα δεν έχει ξεκαθαριστεί πόσοι θα αποχωρήσουν στην ημιτελικό, το σίγουρο είναι πως όλα θα κριθούν σε αγωνιστικό επίπεδο.

Survivor 2024: Ο παίκτης που πήρε την 1η ατομική ασυλία μεταξύ των 5 φιναλίστ & ο πρώτος μονομάχος

Survivor 2024: Άναυδοι οι παίκτες με τις ανακοινώσεις του Λιανού: «Θα γίνει μακελειό»

Survivor 2024: Έφτασε μια εβδομάδα πριν από τον τελικό - Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved